How to buy BTC for Blik code
Witam, jak w temacie. Chciałbym kupić BTC, ale mam możliwość tylko blikiem bo karte zastrzegłem, ponieważ miałem transakcje, których nie znam. Używałem Trust wallet, ale nie mam tam możliwości BLIK. Ktoś coś wie więcej? Jakieś inne portfele? Z góry dzięki
Widziałem ostatnio opcję płatności Revolutem w krypto może tego spróbuj? Revoluta sobie powinieneś móc doładować blikiem lub przelewem
Spróbuj na 4coins tam może jest taka opcja bo to chyba Polska giełda.
Tak jak Kleopatra pisała - najlepiej po prostu bitomat - przecież szybko / skutecznie / bezpiecznie - a te kwestie są najistotniejsze.
A exodus lub electrum nie maja takiej opcji? Ja blikiem nie wplacam to nie sprawdzalem tej metody ale moze sie da
bERNIKIEL, NA EXHODUS PŁATNOŚĆ KARTĄ/PRZELEW A Eectrum można tylko odebrać/wysłać tam nic nie kupisz.
Musisz dorwac kantor ktory przyjmuje blika jako zakup krypto ale nie polecam tej metody znacznie bardziej anonimowe będzie kupienie krypto za gotowke w bitomacie lub w jakims kantorze gdzie dogadasz sie na osobista wymiane
Teraz wszystkie kantory chyba wymagaja weryfikacji dowodem jak jakies znacie ktore nie wymagaja okazania dowodu to mozecie podeslac nazwy chetnie skorzystam
Na KuCoin możesz operować do jakiejś kwoty bez weryfikacji dowodem ale trzeba podać działający numer telefonu bo przyjdzie sms kod.
Porobindus, Dokladnie nie ma opcji bez dowodu tam dlatego jakby ktos znalazl to prosilem o polecenie bo mi sie do tej pory nie udalo wszystkie ktore kiedys nie wymagaly weryfikacji teraz zadaja dowodu na wejscie
Dok ładnie teraz w większości chcą dowód i chyba nie da sie tego obejść niestety