Latest post of the previous page:
this
Shop Profile: blacksheeping
dla mnie to akurat najlepszy argument chyba bo nienawidze sie meczyc ani brac specjalnie benzo zeby isc spac bo ten sen i tak jest taki plytki nic czlowiek nie odpoczywa po takim snie
No skoro analog 4mmc jest w promocji to jak może to być coś innego?
Man i don't know what 4MMC you tried but this analogo is not anywhere close. It is like a stronger caffeine, very dissapiinted in this product, i mean it is way weaker than 3-cmc ffs. I would not recommend.Mutant_error1 wrote: ↑1 year agoBardzo fajny analog.
Daje szybkiego kopa po wciągnięciu. Przypływ energii, średnia stymulacja fajna euforia i zajebiście podnosi libido.
60/40 jeśli chodzi o stymulacje względem euforii.
Nie ustępuje w niczym innym bdb nałogom 4MMC.
fotki wrzucę później bo teraz nie mogę załadować nie wiem czemu.
Śmiało mozecie pobierać. Aktywny odczynnik
fotek nie będzie no i lepiej późno niż wcale.mini narkotyki wrote: ↑1 year agoZamówiłem w ciemno, dam znać jak przyjdzie. Wrzucę i fotki i raporcik
Wiadomość moderatora
Dodano po 9 minutach 49 sekundach:Main34 wrote: ↑5 months agoSalut la team,
Salut blacksheeping,
Je ne rejoins pas l’avis général,
Pour moi cet analog est très doux, il est euphorisant, il augmente significativement la libido (pas autant que la 3CMC ou la 3 Mmc) il a un bon rapport qualité/prix. Il permet de garder un certain focus et sera priorisé pour les soirée chill et en compagnie de sexfriend. La descente est douce et la reprise du boulot facile. Je dirais qu’il accompagne en douceur les délire en nous excitant sexuellement. Ca reste un bon produit et je ne peux pas le comparer a d’autres analog
Il a été testé par différents modes d’administration