Ostatni post z poprzedniej strony:
blacked_out ja zawsze pisze upoważnienie kropka w kropkę jak napisałem wcześniej i za każdym razem się udawało Numery dowodów to raczej w sytuacji gdy trzeba coś załatwić z biurakracji czy coś bardziej odpowiedzialnego niż odbiór paczkiJak usprawnić wysyłkę zamawianej paczki w sklepie Chemcentrum.nl
Profil sklepu: ChemCentrum
Jak usprawnić wysyłkę zamawianej paczki w sklepie Chemcentrum.nl
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Właśnie tak. Osoba punkcie nie moze sprawdzić Ci dowodu. Omijasz pola i ona wydaje. Ja do tej pory nie potrzebowałem bo podawałem dane, numer tel i wydawałablacked_out pisze: ↑1 rok temuEnchi Tak patrząc na gotowe szablony upoważnień do odbioru w internecie to w formularzu jest aby podać numer dowodu osoby która miała na początku odebrać paczkę (oficjalny adresat) i gdy inna osoba ma jednak odebrać to i numer dowodu jej. Myślisz, że gdy napiszę takie upoważnienie do odbioru samemu kompletnie ignorując pola do wpisywania numeru dowodu i wycinając z całego tekstu kawałek "Do odbioru przez osobę ................." I TO USUWAJĄC -- "o numerze dokumentu tożsamości .........." to osoba w punkcie odbioru wyda mi paczkę czy będzie coś podejrzewać? Ciężko to stwierdzić niestety, ale warto zapytaćblacked_out pisze: ↑1 rok temuDziękuję!Enchi pisze: ↑1 rok temublacked_out ja zazwyczaj drukowałem po prostu własny tekst i podpisywałem się nazwiskiem na które była oryginalnie zamawiana paczka. A treść to po prostu coś takiego:
"Ja niżej podpisany IMIE NAZWISKO NA KTORE SZLA PAKA upoważniam TWOJE IMIE I NAZWISKO do odbioru paczki o numerze "TRACKING".
No i podpis i tyle
Dodano po 3 minutach 52 sekundach:
Też właśnie nie chcę aby coś poszło nie tak w sumie to jak każdy gdy coś odbiera bez zaznajomienia z punktem odbioru bo to lipa i dla osoby która zamawiała i bardziej dla V
ChemCentrum, I made an order but it has the wrong province/state which I tried editing before order but it would not give me the option to change it.
Good morning
beavis87, We have already settled the matter with you on e-mail and in the future please write about such matters there. This is a topic about how to make your shipping faster.
We remain at disposal,
Chemcentrum.nl brigade
beavis87, We have already settled the matter with you on e-mail and in the future please write about such matters there. This is a topic about how to make your shipping faster.
We remain at disposal,
Chemcentrum.nl brigade
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Która metoda wysyłki będzie najmniej przypałowa i najbezpieczniejsza?? Szykuje się na pierwszą paczke od Chemcentrum
Napisz do v. i ustal to indywidualnie
Napisz do V, na pewno napiszą i jak. Mi pomogli jakiś czas temu bo też nie mam doświadczenia w zamawianiu.
Moje ostatnie zamówienie poszło do punktu odbioru. Trochę się cykalem bo da danych adresowych użyłem kilka liter z początku mojego nazwiska żebym w przypadku potrzeby okazania dowodu tożsamości mógł wytlumaczyć że to do mnie ale też żebym w razie czego mógł się wyprzeć . Jak szedłem odebrać pakę to serce mi łomotało i myślałem że zemdleję na szczęście pani zapytała mnie tylko o nazwisko i końcówkę numeru telefonu, uff (warto zapamiętać te wszystkie dane)
do vendora wejdz na strone sklepu i wejdz w kontaktyeverest bolnd pisze: ↑1 rok temudo V czyli do kogo bo mam też pytanie o płatność a nie wiem czy tutaj mogę zapytać?
Dodano po 36 sekundach:
kontakt* sory skulem sie
czaje, a możesz mi powiedzieć czy z bitomatu nie mając swojego portfela na bitcoiny mogę bezpośrednio opłącić zamówienie ? czy przy zamówieniu dostanę np. mailem kod QR będący portfelem na bitcoiny sklepu albo ciąg cyfr które będą portfelem sklepu ?KajKoO pisze: ↑1 rok temudo vendora wejdz na strone sklepu i wejdz w kontaktyeverest bolnd pisze: ↑1 rok temudo V czyli do kogo bo mam też pytanie o płatność a nie wiem czy tutaj mogę zapytać?
Dodano po 36 sekundach:
kontakt* sory skulem sie
Jak często odpisują? Wczoraj złożyłem zamówienie nr1 i tak nakombinowałem, że muszę teraz poprawić wysyłkę, bo... nigdzie nie dojdzie
Podpowiedz ktoś jak po złożeniu zamówienia wybrać skrzynie na tej mapie bo to tragedia dla mnie
Dodano po 13 minutach 22 sekundach:
Ok znalazłam ale lekko nie było tam coś szwankuje z wyszukiwaniem po numerze czy coś cóż
Dodano po 13 minutach 22 sekundach:
Ok znalazłam ale lekko nie było tam coś szwankuje z wyszukiwaniem po numerze czy coś cóż
Część, czy dostanę tracking od przewoźnika czy sam kod od vendora?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Z góry dzięki za odpowiedź.