Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak dobrze bimber zrobiony to i tak kaca nie ma następnego dnia
Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak dobrze bimber zrobiony to i tak kaca nie ma następnego dnia
Właśnie kiedyś czaiłem się żeby sobie kupić ale się nie zdecydowałem.
Jezu jak ja dawno nie pilem tequili az naszly mnie smakiSILENT_KILLER pisze: ↑1 tydzień temuatowtopa, tequila dobra ale raczej od święta bo żeby napić się takiej rzeczywiście dobrej to trzeba trochę wydać![]()
też fakt. ja mam zasadę, że jak kosztuje powyżej 100zł to już jest dobra w smaku i póki co mi się sprawdzałaSILENT_KILLER pisze: ↑1 tydzień temuatowtopa, tequila dobra ale raczej od święta bo żeby napić się takiej rzeczywiście dobrej to trzeba trochę wydać![]()
A jakąś konkretną polecacie? Dawno tequilii też nie piłem, bardziej lecę w piwo i wódkę. A że święta się zbliżają, to można wrzucić na stół coś innego.atowtopa pisze: ↑6 dni temuteż fakt. ja mam zasadę, że jak kosztuje powyżej 100zł to już jest dobra w smaku i póki co mi się sprawdzałaSILENT_KILLER pisze: ↑1 tydzień temuatowtopa, tequila dobra ale raczej od święta bo żeby napić się takiej rzeczywiście dobrej to trzeba trochę wydać![]()
![]()
polecam tequila 1800 anejo. do dorwania w lidlu. cena ok. 140zł, więc trzeba trochę się wykosztować, ale na jakąś większą okazję jak znalazłNapoleon pisze: ↑6 dni temuA jakąś konkretną polecacie? Dawno tequilii też nie piłem, bardziej lecę w piwo i wódkę. A że święta się zbliżają, to można wrzucić na stół coś innego.atowtopa pisze: ↑6 dni temuteż fakt. ja mam zasadę, że jak kosztuje powyżej 100zł to już jest dobra w smaku i póki co mi się sprawdzałaSILENT_KILLER pisze: ↑1 tydzień temuatowtopa, tequila dobra ale raczej od święta bo żeby napić się takiej rzeczywiście dobrej to trzeba trochę wydać![]()
![]()