Ostatni post z poprzedniej strony:
Siemka a jak mi się trochę więcej im przelało to płatność zostanie zaakceptowana?Blacksheeping.top - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: blacksheeping
Blacksheeping.top - opinie i recenzje o sklepie
Co robicie ze dostajecie owieczke w 2-5 dni roboczych ?
Ggdgh, lepiej wiecej niz mniej. powinno byc OK.
servicenonstop, zamawiasz przed weekendem. paka powinna byc na nastepny. jesli oczywiscie nie wydarzy sie cos niespodziewanego (jak to w tej branzy).
servicenonstop, zamawiasz przed weekendem. paka powinna byc na nastepny. jesli oczywiscie nie wydarzy sie cos niespodziewanego (jak to w tej branzy).
Witam
Moje zamówienie WJEIKNAQX przyszło niekompletne. Domyślam się że brakujaca cześć nie jest aktualnie dostępna na stanie sklepu. W związku z brakiem odpowiedzi na moje pytania od 2 tyg. zastanawiam się czy istnieje możliwość zamiany brakujacego produktu na coś co jest na stanie. Czy ktoś próbował sie dogadywać ze sklepem w ten sposób?
Moje zamówienie WJEIKNAQX przyszło niekompletne. Domyślam się że brakujaca cześć nie jest aktualnie dostępna na stanie sklepu. W związku z brakiem odpowiedzi na moje pytania od 2 tyg. zastanawiam się czy istnieje możliwość zamiany brakujacego produktu na coś co jest na stanie. Czy ktoś próbował sie dogadywać ze sklepem w ten sposób?
Me too, nep and alpha ordered but got something diff
slitthroat, show us photos of the stuff you’ve received
Oczekiwanie na owieczkę . Ta raza do 3 Cmc głass wziąłem 4 MMC którego dawno nie próbowałem a jestem po prostu ciekaw
tolerancja ostatnimi czasy bardzo się poprawiła
A gołebie latają w soboty? Bo mój chyba zgubił drogę
Jak paki latają z a-pihp szybko owca leci do zagrody??
Here i received that. ordered nep and alpha-pvbut its different idk
Najczęściej owieczki są w soboty
Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
Mi z 3 Cmc max do końca tygodnia u mnie także z substancją a piph może być tak samo
A ja mam pytanko jak moja skrzynka obsługuje tylko kod QR to będzie jakiś problem przy odbiorze?
U tego hodowcy jestem pierwszy raz, więc nie wiem. Ale nigdy wcześniej się nie spotkałem żeby wysyłali QR. Nigdy się też nie spotkałem ze skrzynką, bez możliwości wpisywania.