4MMC-ANALOG 3mmc4cmc.com - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: 3mmc4cmc
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4MMC ANALOG ze sklepu 3mmc4cmc.com | W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4MMC ANALOG ze sklepu 3mmc4cmc.com
Ktoś coś o tym analogu stąd;)?
Ktoś coś o tym analogu stąd;)?
Do mnie właśnie leci tak że jak nie zapomnę to coś więcej napisze po testach
Ja ten analog testowałem jakiś czas temu w poprzednim rzucie i powiem Wam,że nie wiem skąd się wzięły te teksty, że był słaby.
Nie badałem osobiście tego analogu mefa.Ocena pochodzi z opini ogólnej.
Wracając do głównego wątku bo testowałem ten sort i wcale nie jest żaden słaby, jak niektórzy tu pierdolą bez macania. Po testach ten towar wypada naprawdę mega pozytywnie.
Dokładnie nie wiem o czy oni piszą sort ok.technokracja pisze: ↑2 tyg. temuWracając do głównego wątku bo testowałem ten sort i wcale nie jest żaden słaby, jak niektórzy tu pierdolą bez macania. Po testach ten towar wypada naprawdę mega pozytywnie.
Dokładnie sort jest git wiec dla mnie robi robotę.Mazur2137 pisze: ↑2 tyg. temuDokładnie nie wiem o czy oni piszą sort ok.technokracja pisze: ↑2 tyg. temuWracając do głównego wątku bo testowałem ten sort i wcale nie jest żaden słaby, jak niektórzy tu pierdolą bez macania. Po testach ten towar wypada naprawdę mega pozytywnie.