Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Bitcoin89
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Bitcoin89 » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Yhy wyśle ... Zamknęli niby jego kuriera który wiózł paczki do nadania x]
Pisze że teraz oszacują straty i będą jakoś pomału dochodzić czyja paka zaginęła i rekompensować po kolei w drugiej wiadomości poinformował mnie że niby wpisał mnie na priorytetowa listę hahaha nie wiem co qrwa jeszcze wymyśli ale po mału się godzę z tym że $$$ poszły się pierdolić nie małe $$$ :///

Status:
kris
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 27

Nieprzeczytany post autor: kris » 6 lata temu

chyba sam w to nie wierzysz ze nadane zostaną ja już sie przestałem łudzić tym

Status:
daniel1040
Szczur
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: daniel1040 » 6 lata temu

Bitcoin89 pisze:
6 lata temu
Pisze że teraz oszacują straty i będą jakoś pomału dochodzić czyja paka zaginęła i rekompensować po kolei w drugiej wiadomości poinformował mnie że niby wpisał mnie na priorytetowa listę hahaha nie wiem co qrwa jeszcze wymyśli ale po mału się godzę z tym że $$$ poszły się pierdolić nie małe $$$ :///
U mnie jest nawet trochę gorzej, bo nawet jeśli doślą w przyszłym tygodniu to nie odbiorę (3 tyg w pracy na morzu a nikt za mnie nie odbierze) i zamówienie całkowicie przepadnie, a szkoda bo nie jedno prywatne labolatorium w okolicy czekało na opinie czy warto, ale nadzieja dalej jest bo to jeden z najlepszych sklepów i może dziś/jutro nadadzą jak obiecywali.

Status:
vocko
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 22

Nieprzeczytany post autor: vocko » 6 lata temu

Juź 2 tygodnie czekam na wyslanie paczki i nic.

Status:
KOGUT91
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: KOGUT91 » 6 lata temu

predator dzis mialy byc tracki co jest!?
godzina 18 40 tracki zawsze sa do godziny 18..

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: nanawacin » 6 lata temu

na hypku ktoś napisał, że kilkaset paczek od Preda przejęła policja. tak więc gg chłopaki.

Status:
zenon
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 17

Nieprzeczytany post autor: zenon » 6 lata temu

nanawacin pisze:
6 lata temu
na hypku ktoś napisał, że kilkaset paczek od Preda przejęła policja. tak więc gg chłopaki.
Jakieś źródło?

Status:
Katarzynka
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 15

Nieprzeczytany post autor: Katarzynka » 6 lata temu

KOGUT91 pisze:
6 lata temu
namiar na prediego jest takze dla kumatych nie przejdzie mu to plazem czekamy !!!
Hehe :D nie zamawiałam nigdy nic od predatora ale wchodzę tu żeby czytać takie perełki :D beka roku

KOGUT91 lepszy od CBŚ ma namiar na predatora haha :D

Popcorn piwko i nic tylko czytać takie wpisy xD

Co do paczek to niby pred sam wysyła na maile takie info ale jaka jest prawda to się okaże jak się wypowie... Idźcie na spacer porobcie coś na świeżym powietrzu albo zadania domowe :E

Status:
Gruszka
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 37

Nieprzeczytany post autor: Gruszka » 6 lata temu

Bitcoin89 pisze:
6 lata temu
wyslij screen na pv z tym info

Status:
wojtasck
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: wojtasck » 6 lata temu

Taa. Tylko. In******* ******* tu maila o nadaniu przesyłki gdy nadawca drukuje etykietę. Gdzie te maile jeśli zatrzymali kuriera z setką paczek. Tak samo ma każda firma kurierska. Jedynie przesyłki poczty polskiej dostają tracka po nadaniu w punkcie. A ja nie wierzę, żeby wysyłał setki paczek bez przygotowania tego w magazynie. Po prostu porwali się z motyką na słońce. Przecież to nie jest predator, tylko jakaś ekipa, trzecia już chyba która przejęła interes i jak wydać im nie wychodzi.

Wiadomość moderatora josiek

wygwiazdkowane, po co pomagać niebieskim?
Ostatnio edytowany przez wojtasck 6 lata temu, łącznie edytowano 1 razy.
"Takich kwasów już nie produkują"
tekst zasłyszany przypadkowo na tripie

Status:
KODI
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: KODI » 6 lata temu

Za takie farmazony na ulicy dostaje się w mordę!
Ma napisane na stronie jak wychodzą paki a okazuje się teraz po jego niby jebnięciu że paczki z tamtego miesiąca jechały dopiero do nadania.
Kurwaaaaaa!!!
Bajkopisasz i tyle!!! Taka gruba ryba wiec jakiś info na zagranicznych widomosciach się by pojawiło a szczególnie że nie jechał z dwoma paczkami.
Kto o zdrowych zmysłach nawet jeśli paki idą z holi transpruja je z miejsca a do b samochodem? Zwykła kontrola i został jebmięty jeśli to wgł prawda

Status:
wojtasck
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: wojtasck » 6 lata temu

KODI pisze:
6 lata temu
Za takie farmazony na ulicy dostaje się w mordę!
Ma napisane na stronie jak wychodzą paki a okazuje się teraz po jego niby jebnięciu że paczki z tamtego miesiąca jechały dopiero do nadania.
Kurwaaaaaa!!!
Bajkopisasz i tyle!!! Taka gruba ryba wiec jakiś info na zagranicznych widomosciach się by pojawiło a szczególnie że nie jechał z dwoma paczkami.
Kto o zdrowych zmysłach nawet jeśli paki idą z holi transpruja je z miejsca a do b samochodem? Zwykła kontrola i został jebmięty jeśli to wgł prawda
A fakt. Nie pomyślałem. Ale to by znaczyło, że przejęli mu paczki bez etykiet etc. No cóż, może policja nie będzie nas wzywać ; d
"Takich kwasów już nie produkują"
tekst zasłyszany przypadkowo na tripie

Status:
poszukiwacz
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: poszukiwacz » 6 lata temu

według mnie też wychodzi na to ze to zwykły wał i tyle ciagłe przeładanie jednym słowem jedna wielka scema kosmity :evil:

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

To nie jest żaden wałek, tylko bajzel przez głupotę nieracjonalnego postępowania. Jaki sens jest pozostawiać limit 150 zł i się pierdzielić z taką ilością zamówień? Zostawić 400 zł jak teraz i wszystko będzie śmigać jak ta lala.
Jakbym był sprzedawcą to nie chciałbym mieć nic do czynienia z klientami typu:
- Wyciągnie od mamusi 150 zł.
- Będzie żebrał o sampelki bo mu się należy, Dymon co go wy-dymoł dawał przecież.
- "A dlaczego nie mogę pobrania?" przecież jestem bezmózgiem i nie umim zrobić przelewu na
poczcie, bo ten druczek ciężko wypełnić
- Po wysłaniu 6 maili piszę taki post na forum: Eee gdzie ma paka? Bo zamówiłem w środę
wieczorem, a jest piątek przecież? My już z chopokami po 4 harnasie na łeb wypili i by się przydało
co przyćpoć.
- Eee, gdzie moje benzo bo mnie już trzepie?

I po powiedźcie mi ile z takiej paki za 150zł jest zarobku? Wliczając to koszta operacyjne i wartość samego produktu to max 50-60zł.

Status:
drogipapiezu
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: drogipapiezu » 6 lata temu

Beka, po prawie dwóch tygodniach czekania dostałem info, że pobraniowki zostały anulowane.
Było wiele okazji, by to napisać i poprosić mnie o zrobienie przelewu.
Straciłem w chuj czasu i byłem zwodzony tylko po to, by teraz dostać gówno.
Najlepsze jest to, że chciałem zrobić przelew po złożeniu zamówienia, ale z ciekawości zapytałem czy jest opcja na pobranie i vendor się zgodził.
W obecnej sytuacji zaproponowałem, by wysłali mi paczkę a ja zapłacę po otrzymaniu trackingu. Skoro czekałem tyle czasu to chyba trochę zaufania mi się należy...
Nie liczę jednak na odpowiedź, ponownie wyrazy współczucia dla osób, które wtopiły masę hajsu w zamówienia.

Status:
HdRdY
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 25

Nieprzeczytany post autor: HdRdY » 6 lata temu

Ciekawe tylko czy faktycznie jakies paczki przechwycili i jak tak to z danymi adresowymi czy bez bo jak ktos zamawiał przed ustawa a wyslali teraz to moze byc z tego przypal.