Ostatni post z poprzedniej strony:
Predator jak był mały to pomykał na niebieskim komarku po lesieZDJĘCIA Z KONKURSU PREDATOR-RC luty 2019
Profil sklepu: predatorRC
ZDJĘCIA Z KONKURSU PREDATOR-RC luty 2019
Ja odpadam bo wole inne zabawki, ale dziwiaj rakieta odebrana bezpiecznie
Powodzenia tym co lubią 3cmc/4
Powodzenia tym co lubią 3cmc/4
predatorRC
Po jakim czasie od wstawienia konkursu... zostały "wykupione" gratisy ?
Ja złożyłem zamówienie w przeciągu 1* minut od wstawienia konkursu tutaj, (opłacone +10 minut) , w tytule wpisałem WALENTYNKI <3.... i brak walentynkowego gratisa 2g dla mojej pani.... oraz może promocji 4cmc. Nie ma jak zrobić zdjęcia (a chciałem zdjęcie zrobić na tle cycków Paris Hilton)
Ja złożyłem zamówienie w przeciągu 1* minut od wstawienia konkursu tutaj, (opłacone +10 minut) , w tytule wpisałem WALENTYNKI <3.... i brak walentynkowego gratisa 2g dla mojej pani.... oraz może promocji 4cmc. Nie ma jak zrobić zdjęcia (a chciałem zdjęcie zrobić na tle cycków Paris Hilton)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Witam ,
Tydzien temu w niedziele zlozylem zamowienie na 350 zl , w niedziele tez zrobilem przelew , w ramach promocji wekendowej byl wtedy NEP, i 3 mec , napisalem pod sam koniec w zamowiebiu ze prosze o te 2 produkty, dzisiaj dooleciala paka ale bez tych produktow , cos zle zrobilem ?
Tydzien temu w niedziele zlozylem zamowienie na 350 zl , w niedziele tez zrobilem przelew , w ramach promocji wekendowej byl wtedy NEP, i 3 mec , napisalem pod sam koniec w zamowiebiu ze prosze o te 2 produkty, dzisiaj dooleciala paka ale bez tych produktow , cos zle zrobilem ?
Ja też nic nie otrzymałem Składałem zamówinko 5h po publikacji. Pisałem też o pilsy BTC z konkursu, a jedyne co otrzymałem to pozycje z zamówieniajosiek pisze: ↑5 lata temupredatorRC
Kosmiczny a co ty na to aby wprowadzić mini-sample do zamówień?
Powiedzmy coś w stylu sampelków 0.2g-0.4g.
Kiedyś u Kolka fajnie to działało, robiłeś zamówienie i zawsze mini gratisa dostawałeś, którego mogłeś sobie zbadać i jak się spodobał to następnie go kupowałeś.
Myślę że byłoby to ciekawą opcją dla dwóch stron, jak ktoś z userów zamawia przykładowo uwielbiane przez siebie 3mmc i 3cmc to dostaje 0.2g 4cmc lub czegoś innego, przez co mógłby w przyszłości przekonać sie do badań nad 4cmc jak mu sie spodoba
Powiedzmy coś w stylu sampelków 0.2g-0.4g.
Kiedyś u Kolka fajnie to działało, robiłeś zamówienie i zawsze mini gratisa dostawałeś, którego mogłeś sobie zbadać i jak się spodobał to następnie go kupowałeś.
Myślę że byłoby to ciekawą opcją dla dwóch stron, jak ktoś z userów zamawia przykładowo uwielbiane przez siebie 3mmc i 3cmc to dostaje 0.2g 4cmc lub czegoś innego, przez co mógłby w przyszłości przekonać sie do badań nad 4cmc jak mu sie spodoba
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
Tak samo, brak gratisu, mimo spelnienia wymagankolomolo88 pisze: ↑5 lata temuJa też nic nie otrzymałem Składałem zamówinko 5h po publikacji. Pisałem też o pilsy BTC z konkursu, a jedyne co otrzymałem to pozycje z zamówieniajosiek pisze: ↑5 lata temupredatorRC
jak to jest przy płatności BTC, to moje 5 zamowienie i nadal jest na złożone . płatność doszła po godzinie od zapłaty w dzien przed walentynkami.
Jest konkurs ze do 25 aby wrzucić zdjęcie a ja niewiem czy wql wysłano do mnie nr 43535237
:>:>:>:>
Jest konkurs ze do 25 aby wrzucić zdjęcie a ja niewiem czy wql wysłano do mnie nr 43535237
:>:>:>:>
canin
kolomolo88
wojciech1111
możliwe że predatorRC'owi coś się na magazynie podziało
predatorRC magazyn zapomniał o czytaniu komentarzy do zamówień?
kolomolo88
wojciech1111
możliwe że predatorRC'owi coś się na magazynie podziało
predatorRC magazyn zapomniał o czytaniu komentarzy do zamówień?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Witam, a czasem Predi nie pisał że gratisy pójdą do następnego zamówienia?
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!
Not tested on animals!
Ja również ani obiecanych 20 btc pills za recenzję, ani czegokolwiek z konkursu na walentynki. Zrobiłem zamówienie około 10 minut po wrzuceniu info o konkursie. Szkoda, bo się trochę napaliłem. Ale za to paka doleciała w 3 dni robocze, zabawki też trzymają poziom!
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
Witam , niektóre gratisy z promocji walentykowej nie zostały dodane bo kolega zapomniał że jest jakaś promocja ;D , wszystko nadrobimy
ONE AND ONLY
W ogóle ci pracownicy to często o promocjach zapominają nawet jak im w komentarzu piszesz. Oni chyba po polsku nie panimiajupredatorRC pisze: ↑5 lata temuWitam , niektóre gratisy z promocji walentykowej nie zostały dodane bo kolega zapomniał że jest jakaś promocja ;D , wszystko nadrobimy
predatorRC 25 sztuk, 3-MMC BTC do mojego ostatniego zamówienia zapłaconego poprzez BTC (zawsze tak płacę) też zapomniał dodać, mimo spełnienia wszystkich warunków . Jak tu wierzyć w jakieś promocje czy gratisy?predatorRC pisze: ↑5 lata temuWitam , niektóre gratisy z promocji walentykowej nie zostały dodane bo kolega zapomniał że jest jakaś promocja ;D , wszystko nadrobimy
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.