Najlepszy psycho
Najlepszy psycho
Który psycho najbardziej przypadł Wam do gustu? Temat zbiorczy, zachęcam do wymiany opiniami.
Najlepszy psycho
Mam niewielkie doświadczenie w psychodelikach ale mogę powiedzieć że bloterki 1P-LSD naprawdę robią robotę, bardzo zbliżone do oryginału!
Najlepszy psycho
To zależy jak na to spojrzeć. Jest kilka różnych grup psychodelików,każda ma inny profil działania. Są tryptaminy, których jest od groma i które opisał Alexander Shulgin,testując je wraz ze swoją żoną i przyjaciółmi. Testował je w różnych dawkach,od najmniejszych (progowych) do największych,hardkorowych ilości. Swoje przeżycia i odczucia dokładnie ,szczegółowo i rzeczowo opisywał.
Są też lizergamidy. Tu też mamy spory wybór. Od delikatnych ,takich jak np. AL-LAD, do hardkorów takich jak Bromodragonfly który trzyma do 3 dni.
Osobiście polecam zaczynać przygodę z 4 aco dmt (metabolizuje się do psyloybiny), w mniejszych ilościach. Wspaniałe przeżycie,nie ma stymulacji. Z kwasów wspomniany Al-lad. Jest kolorowy i śmiechawkowy.
POLECAM też gorąco DMT moje najpiękniejsze doświadczenie psychodeliczne,a było ich sporo
Są też lizergamidy. Tu też mamy spory wybór. Od delikatnych ,takich jak np. AL-LAD, do hardkorów takich jak Bromodragonfly który trzyma do 3 dni.
Osobiście polecam zaczynać przygodę z 4 aco dmt (metabolizuje się do psyloybiny), w mniejszych ilościach. Wspaniałe przeżycie,nie ma stymulacji. Z kwasów wspomniany Al-lad. Jest kolorowy i śmiechawkowy.
POLECAM też gorąco DMT moje najpiękniejsze doświadczenie psychodeliczne,a było ich sporo
Najlepszy psycho
n-bome rózne dla mnie bardzo dobre smakołyki
kiedys: tabsy uliczne mc-donaldy zółte pills mniam.
al-lad 150mcg
1p-lsd subtelne
doc doi z nimi można dopiero poźniej i jest trocheę męcząca podróż
MXE (dyso) z tym teraz ciężko .
kiedys: tabsy uliczne mc-donaldy zółte pills mniam.
al-lad 150mcg
1p-lsd subtelne
doc doi z nimi można dopiero poźniej i jest trocheę męcząca podróż
MXE (dyso) z tym teraz ciężko .
Najlepszy psycho
Mxe jak i 4-aco-dmt są w Polsce nie legalne (dmt tym bardziej) więc proszę lepiej tego nie polecać bo ktoś nieświadomie zakupi
Jeżeli chodzi o dyso to jest np mxp legal
Jeżeli chodzi o dyso to jest np mxp legal
Najlepszy psycho
Osobiście lubie 4ho-mipt oraz DPT.
Może zamówię MIPT od syntetycznych to dam znać jak wrażenia.
Najlepszy psycho
Skąd polecasz DPT ?Rc-kowiec wrote:Osobiście lubie 4ho-mipt oraz DPT.
Jakie dawkowanie na pierwszy raz byś polecił ?
Widziałem produkt u jednego Vendozy, czytałem tu i tam, ale recenzje wydawały się nie obiektywne.
Do jakiej tryptaminy byś porównał
Najlepszy psycho
LSD zdecydowanie, ale prawdziwe. Nie da się złapać badtripa. Śmiałem się kilka godzin, do tego falowanie obrazu że nie wiedziałem co jest czym. Wziąłem jedynie 150ug i okazało się że to i tak za dużo. Kreatywność po tym niezła, może spróbuję kiedyś mikrodawki.
Najlepszy psycho
Bromo Dragonfly nie jest lizergamidem, tylko substancją z grupy fenetylamin.Mortifer wrote:Są też lizergamidy. Tu też mamy spory wybór. Od delikatnych ,takich jak np. AL-LAD, do hardkorów takich jak Bromodragonfly który trzyma do 3 dni.
Najlepszy psycho
2C-B Fly to kosmos dla mnie, sobie lubię polatać jak króliczek po tym
Polecam każdemu który tez lubi sobie polatać :3
Polecam każdemu który tez lubi sobie polatać :3
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Najlepszy psycho
//Junkie wrote:MiPT wielka dawka do wyra i ogladam cartoon network XD
.Lsd plus torba mj -gatunek orange z Nl,z bialym charakterystycznym nalotem lub 4 aco dmt w mixie z mahometem to bilet na kreskowe bez zadnego przykrego strachu,kary,paniki tylko radosc jakby pierwotnego czlowieka ktory zachwyca sie chwila i nie wie co to znaczy martwic sie.
Zwiń dwie dychy albo stówę
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Najlepszy psycho
2cb-fly w dawcw 10 mg. Wizualnei tak sobie ale euforia wykurwiała az slina ciekła jak u jakiegoś retarda. Zapętlona muzyka z Vangelisa i kurwa retard na psychotropach "a;le faza"