Ten post ma wysoką reputację.
Aktualna recka sortu wysłanego w drugim tygodniu marca!
3-CMC ICE BIG CRYSTAL OLD PS
Zdjęcia:
Kamienie z początku worka:
- 3CMC ICE OLD 2.jpg (75.61 KiB)
- 3CMC ICE OLD 1.jpg (167.03 KiB)
Żwirek i małe kryształy z końca wora:
- 3-cmc big ice miał (2).jpg (600.82 KiB)
- 3-cmc big ice miał.jpg (793.56 KiB)
Sort w formie większych zlepionych kamieni złożonych z drobnych kryształków oraz takiego żwiru
Wg mnie w wyglądzie, aktualny 3-cmc ICE BIG jest ciut inny niż ICE który był sprzedawany pod koniec lutego.
Zapach ketonowy
Dawkowanie: Sniff - 150-250mg! - boli tak że łezka poleci! -
Działanie:
I tutaj mamy problem. Zdarzyło mi się to pierwszy raz. Na wór 30g+ szczury opisały aż 3 typy działania!!!!!
1 typ działania- pierwsze próby wora (największe kamienie)- sniff
Mocne wejście po którym występuje od razu dużo stymulacji. Euforia jest - na zasadzie rusha, oraz chęci do porobienia czegoś. Potliwość rąk, gorąco. Rozpłynięcia brak. Stymulacja utrzymuje się przez godzine, dwie gdzie do stymulacji dochodzi niepokój i zwiększone tętno! Dziwne bo nigdy w przypadku ICE nie miałem z tym problemu! Szczury inne też na to narzekały.
Po 3 godzinach zaprzestanie stymulacji ale niepokój zostaje, zasnąć można było bezproblemowo po aplikacji browarka.
Spływ - tragiczny
Nie zatyka nosa, ale czuć mocno że żre.
2 typ działania - wór w połowie (średnie kamienie i małe kryształki) - sniff
Tutaj już całkowicie normalne działanie 3-cmc big crystal! Wejście rushowe, euforia, chęć robienia wszystkiego, słuchania muzyki, potliwość rąk, rozbiegane myśli, rozmowa na każdy temat, odbiór muzyki świetny.
Peak godzina
Po peaku delikatna stymulacja- oraz spokojne zejście z efektów! Dorzutki fajnie działają ale słabiej. Zasnąć można po 2 godzinach!
3 typ działania - końcówka wora (małe kryształki i miał / żwir) - sniff
Tutaj szczury raportowały że to musi być inny sort. Małe działanie, Brak rushu, zawieszenie, brak pomysłu na robienie. generalnie brak zadowolenia, brak wyrzutu serotoniny. Coś posmyrało ale to koniec, więcej ogólnej przymuły.
Peak - brak...
działanie - 2 godzinki
Pierwszy raz spotkałem się z takim działaniem, co jak co, bardzo przeze mnie lubianego 3-cmc ICE BIG crystal!
Samo działanie (2 typ) uważam za naprawdę fajny i moja ocena 8/10!
Ale za działanie nierówne w obrębie jednego zakupu: -3 pkt
Skutki uboczne:
Zauważalnie wyższe działanie kwasowe / żrące / chemicznie parzące na skórę w nosie!!!!
Wcześnie zakupy 3-CMC BIG CRYSTAL to była przyjemność, podrażnienia i tyle.
Natomiast w tym przypadku, szczury oznajmiły że specyfik zmasakrował im nosy w jedną noc! Skóra zaraz przy wejściu do dziurek - była czerwona oraz popękana i łuszczyła się!! Niestety tutaj ogromny -
Zejście -delikatne, człowiek wyssany z emocji.Brak kardiozwały
Za uboki -3 punkty (kto chce chodzić z nosem który jest łuszczący i czerwony ?)
Ocena końcowa:
Cena: +3
Działanie: +8 -3 = 5
Uboki: -3
SUMA: 5/10
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!