Ostatni post z poprzedniej strony:
Panowie psy mnie nachodzą zostawili wezwanie o takiej tresci ,, Dokonywanie zakupów substancji zastępczych od ustalonych podmiotów" jako świadek psy lubelskiewezwania
wezwania
WY zle rozumujecie.
Widzicie tylko opcje kurier, zolci i poczta
Mamy 2019rok i wiele opcji:-)
wezwania
pies zjadł,zgubił,wparowało,rozwaliło się ze starości,znudziło mi się,mama kazała wywalić... Ja jak powiedziałem że kolekcjonowałem, to już mnie się nie pytali co sie z tym później wstało i czy to jeszcze mamChlastusmate pisze: ↑5 lata temuDyroX, a jak kolekcjonowal to gdzie to ma teraz? Wyrzucił... To po co zbieral
wezwania
Zutylizował. Zaniósł do najbliższej apteki i wyrzucił do pojemnika na odpadki farmakologiczne gdyż jakby powiedział, że spuścił w kiblu to znaleźli by paragraf na zanieczyszczanie sieci wodno-kanalizacyjnej, a wtedy to już postępowanie administracyjne.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
wezwania
Co komu do tego co ja zbieram, po co i dlaczego.Chlastusmate pisze: ↑5 lata temuDyroX, a jak kolekcjonowal to gdzie to ma teraz? Wyrzucił... To po co zbieral
Nie udostepnialem i nie zazywalem.
- Yyyy panie ale o czym pan mowisz jak ja nie zamawialem dopalaczy
Zreszta. Lepiej sytuacji zaradzic niz potem latac po sadach.
Macie wiele możliwości k. temu.
Anonimowe platnosci, bezprzypalowe wysylki itd...
- Status:
wezwania
MarcoPalucci, wszystko co udostępniłeś dla marketu i zapewne wszystkie Twoje zamówienia. Zrobić Ci raczej mogą niewiele bo pewnie Komenda Główna Policji dostała odgórnie listę klientów z Polski i sobie prowadzą swoje dochodzenie ale wiedzą, że to i tak walka z wiatrakami. Co Ty im możesz zeznać.. Nazwę Vendora i na tym koniec. Tak jak Ci inni mówią powiedz, że na własny użytek albo, że masz takie hobby, że sobie badasz odczynniki i bajlando.
wezwania
To ja kiedyś miałem itemy od 13rc i powiedziałem ,że na własny użytek od pass**na*a.** xD
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Nigdy bym nie powiedział ,że od 13 miałem bo aż szkoda mi byłoby ziomeczka ;D
wezwania
Ten post ma wysoką reputację.
Nie nooo...ludzie czy wy wszyscy na głowy upadliście żeby się samemu rozpruć przed psem i do czegokolwiek przyznawać jeśli jesteście wezwani "w charakterze świadka w sprawie o....."
Przecież w takiej sytuacji przesłuchanie status świadka może zmienić się automatycznie w przesłuchanie podejrzanego i tutaj można albo wyjść albo otrzymać zarzuty prokuratorskie. W sytuacji w której przyznacie się do zakupu jakiejkolwiek substancji która nawet przed zmianami była "legalna" a po delegalizacji już nie jest, to każdy kolejny temat związany z takim zakupem będzie się wiązał z innymi konsekwencjami prawnymi.
Każdy kto jest w temacie już dobre parę lat, jest świadomy że może za rok, lub dwa, dostanie jakieś wezwanie od teraz działającego legitnego vendora.
Przecież w takiej sytuacji przesłuchanie status świadka może zmienić się automatycznie w przesłuchanie podejrzanego i tutaj można albo wyjść albo otrzymać zarzuty prokuratorskie. W sytuacji w której przyznacie się do zakupu jakiejkolwiek substancji która nawet przed zmianami była "legalna" a po delegalizacji już nie jest, to każdy kolejny temat związany z takim zakupem będzie się wiązał z innymi konsekwencjami prawnymi.
Każdy kto jest w temacie już dobre parę lat, jest świadomy że może za rok, lub dwa, dostanie jakieś wezwanie od teraz działającego legitnego vendora.