Latest post of the previous page:
czas pokaze jak bedziedlaczego czasem zamula lapie po zajebaniu rc ?
dlaczego czasem zamula lapie po zajebaniu rc ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Dałem gdzieś podobny temat tylko o pillsach mam wrażenie ,że skończyły mi się kolory już prawie nic nie klepie mimo ,że zrobiłem przerwę 3 mieś i wydaje mi się ,że ,,MAGIA'' już nie powróci :C
Splash, a moze jakos diete dobrac do zabaw z rc zeby byla w bialko wiatminy wegle ?? macie jakos dobra diete kurczak kasza gryczana z sosem ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Boss, jak najmniej przetworzonego zarcia i jak najwiecej swiezego. Najwiecej warzyw ile sie da. Srednio bialka, ogolnie z mies najlpiej kurczaka. Zdrowe tluszcze jak awokado, nasiona, orzechy.
Minimalnie cukru i soli.
Wizzair, zblizaja sie 2 tygodnie wolnego, zapodaj te ziolka jak da rade pliz
Minimalnie cukru i soli.
Wizzair, zblizaja sie 2 tygodnie wolnego, zapodaj te ziolka jak da rade pliz

Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
a miod mozna pic z cytryna ? przeciez miod jest zdrowy ?
Boss, do Ciebie o tym pisal w drugim poscie.
Jeszcze pytanie czy podczas tego mozna wziasc psychodelik nie wyplukujacy z serotoniny np. 4-ho-mipt?
Wizzair, spoko, kiedykolwiek znajdziesz troche wolnego czasu.
Jeszcze pytanie czy podczas tego mozna wziasc psychodelik nie wyplukujacy z serotoniny np. 4-ho-mipt?
Nie wiem ale bym nie ryzykowal.
Ja po tych wszystkich latach trzymam sie z dala od mixow ktore moga zadzialac negatywnie.
Jak zaczynalem naprawe lba ziolami to zarzucilem 100mg dxm.
Poczatkowo mega euforia potem nagle jakby sciana sie przewrocila i zasnalem na 36h %-)
Jakby nie to, ze sie obudzilem do klopa to matka chciala karetke wzywac, bo zasnalem w sobote o 16 a obudzilem sie w poniedzialek o 4 rano.
Ja po tych wszystkich latach trzymam sie z dala od mixow ktore moga zadzialac negatywnie.
Jak zaczynalem naprawe lba ziolami to zarzucilem 100mg dxm.
Poczatkowo mega euforia potem nagle jakby sciana sie przewrocila i zasnalem na 36h %-)
Jakby nie to, ze sie obudzilem do klopa to matka chciala karetke wzywac, bo zasnalem w sobote o 16 a obudzilem sie w poniedzialek o 4 rano.
Panie kolego, można wiedzieć więcej o tym rozwiązaniu?Wizzair wrote: ↑5 years agoKiedys ja przetestowalem pewne rozwiazanie z mini dawkami i na 2godziny wjebalo mnie w psychodele.
Telefon mi uciekal po podlodze, flashbacki ( tracilem świadomość na 20min i szedlem, odzyskiwalem świadomość w innym miejscu i mozg fundował mi skrot tego co sie dzialo itd)
Boss,
Ja pierdziele, większość z nas tutaj na forum ma identyczną sytuację. - taka trochę ironia losu.
Jak tu wbiłem, ten rok temu, to bardzo mało było takich postów.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

janosik1358, to chyba dobrze ze rozmawaimy na tego typu tematy ja sie nie wstydze ze mam problem z rc a ty jak myslisz ?
No tutaj na, na forum o tej tematyce nie ma czego się wstydzić

Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.