Mikro c + hex
Mikro c + hex
nie polecam meszac hexa z niczym bo mozna przesadzic raz jadlem 3cmc i hexa to bylo nie ciekawie cisnienie poszlo bardzo do gory..
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Mikro c + hex
Nie warto. Po pierwsze łamie się podstawowa zasadę. Czyli mieszamy stymulant że stymulantem. A do tego hex jeszcze rusza noradrenaline, czyli powoduje schizy...
I taki scenariusz. Wchodzi hex wysuszenie serducho stymulacja oraz wchodzi niepokój.... A tu jeb 3cmc z rushem się uruchamia....
Gotowy scenariusz na ZS
I taki scenariusz. Wchodzi hex wysuszenie serducho stymulacja oraz wchodzi niepokój.... A tu jeb 3cmc z rushem się uruchamia....
Gotowy scenariusz na ZS
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Mikro c + hex
dodam ze zalezy od jakosci sortu tez bo jesli sorty sa malo aktywne to co innego niz np sorty hexa gdzie naprawde pobudzenie jest mocne i mieszanie 3cmc jest niebezpieczne dla zdrowia
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Mikro c + hex
Rozumiem mieszać coś o innym lub z lekka innym działaniem ale dwa mocne stimsy to nie jest dobry pomysł, lepiej tego nie rób no chyba że sor ci miły.
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
Mikro c + hex
Hex nadaje się już chyba tylko jako ostatnia deska ratunku jak człowiek styrany, wyjebany i bez chęci do życia, wtedy malutenka linijeczka, cieniutki sznureczek potrafi postawić na nogi, ale każde dalsze działania z tym odczynnikiem i dorzutki to już shizy, paranoja i skakanie z balkonu xd
Mikro c + hex
Dzięki za szczere sugestie chłopaki
I dobrze że spytałem bo nie chciałbym przeżyć tego samego co po ostatnim razie po 4clpvp
Link do recki : https://dopek.eu/viewtopic.php?p=84004#p84004
I dobrze że spytałem bo nie chciałbym przeżyć tego samego co po ostatnim razie po 4clpvp
Mikro c + hex
To czy hex schizuje mocno zależy od jakości sortu, trochę przesadzasz ale w sumie racja.Doktor pisze: ↑5 lata temuHex nadaje się już chyba tylko jako ostatnia deska ratunku jak człowiek styrany, wyjebany i bez chęci do życia, wtedy malutenka linijeczka, cieniutki sznureczek potrafi postawić na nogi, ale każde dalsze działania z tym odczynnikiem i dorzutki to już shizy, paranoja i skakanie z balkonu xd
po takim czymś dałbym 2/10 za co 6/10? ze ci przepalilo organizm i cie styralo jakbys walil w chuj alfy czy innego szajsu? pfff.LinQuei pisze: ↑5 lata temuDzięki za szczere sugestie chłopaki
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
Mikro c + hex
Czemu mam źle oceniać produkt który stosowany z głową właśnie oceniam na 6/10 tylko dlatego że aplikacja nadupia jakbyś szkło wciągał.po takim czymś dałbym 2/10 za co 6/10? ze ci przepalilo organizm i cie styralo jakbys walil w chuj alfy czy innego szajsu? pfff.
Pozdrawiam
Mikro c + hex
LinQuei, dobre 3cmc nie trzeba miksowac z niczym tak samo hexa . Hex mocny moze pokarac a jak dodamy 3cmc to juz moze byc lipa ze zdrowiem
Mikro c + hex
dokładnie mam to samo zdanie. Aplikacja do nosa jest mega... ciężka. Ale produkt ok.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Mikro c + hex
zgadza się...
miks dobrego 3CMC z HEXENEM mija się z celem... nic poza tym nie osiągniesz xD... no może poza Hexenową zwałą...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Mikro c + hex
Także nie polecam.
Już sam hex jest mocny, a jeszcze dodać do tego lekki speeda i nieogar jaki powoduje cmc, bad trip połączony z kardio gwarantowany.
Już sam hex jest mocny, a jeszcze dodać do tego lekki speeda i nieogar jaki powoduje cmc, bad trip połączony z kardio gwarantowany.
Mikro c + hex
drooprer[ nie ktore sorty nie zaleca sie miksowac tak jak hexen nie wskazane