GOM,
Track był, oraz komunikat na stronie 17trak zabrane przez kuriera z punktu in transit. A jeśli chodzi o kopertę to spisany został protokół z kurierem gdyż ewidentnie przeciętna była koperta a w niej nic nie było.
Ona85gw, nie no spoko, być może jest jak piszesz. A Ty sama masz większe jaja ode mnie, skoro nie dość że na koncie przemyt wewnątrzwspólnotowy, to jeszcze bez spiny sobie sprawdzasz zawartość przy kurierze, a później wypisujecie protokół braku narkotyków w środku.
Luz.
Podziwiam zimną krew.
GOM,
Zawartości nie sprawdzałam, bo jej nie było. A na kopercie nie jest napisane co jest w środku. Więc kurier też nie wiedział. Więc nie wiem po co ta ironia.
Ona85gw, generalnie nie ma sensu spisywania takich protokołów czy zgłaszania reklamacji bo polityka przewoźnika jest taka że musi to zrobić nadawca w kraju w którym nadal ta przesyłka, chyba że owy protokół chciałaś tylko wysłać jako dowód Vendorowi żeby wyslal reship
Jesli chodzi o paczki zagraniczne to jest problem z wyjasnieniem owego zaginiecia, bo osoba ktora to wysylala zagranica musiala by isc i rowniez zglosic zaginiecia paczki, dlatego lataja reshipy. Choc u potwora te paczki dosc czesto zatrzymuja, wiec chyba chodzi tutaj raczej o taki styl prowadzenia biznesu, takie jest moje odczucie.
A ja uważam, że Vedor ma bardzo przypałowy sposób pakowania. Dlatego paczki zostają częściej zatrzymywane niż u innych. Ale widocznie ma to gdzieś, bo pakowanie wciąż te same
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Ostatnio edytowany przez DragonJe DMT5 lata temu, łącznie edytowano 1 razy.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆