Latest post of the previous page:
Przez te zatrucia Pasjo skarży się na to że jest pod obstrzałem i chce się zawinąć z interesem z PL15 osób w szpitalu po zatruciu dopalaczami
15 osób w szpitalu po zatruciu dopalaczami
Zapalił się
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
- Status:
Ja tak miałam po docu ale na własne życzenie gdyby dawka była faktyczną zalecaną pięknie bym spędziła czas a tak to wzięłam w chuj za dużo i darłam pizde niezrozumiałymi słowami przeplatane wieścią że umieram xD
Mipla od predaWolnyKlefedron wrote:Co to za bloter był i jaka substacja?tryptodyso wrote:Ja trafiłem na zle nasączone blotter od preda-też po 4h od wzięcia zachowywałem się jak zwierzę, wyskoczyłem przez okno zamiast wyjść po ludzku, rozwaliłem na osiedlu worki z koszona trawa, wróciłem 1.5h później będąc cały brudny, rozwaliłem też rynne sąsiadowi także wiem jak to jest..
Wszystko po tym jak nagle dostałem takiego kardio i pocenie się że myślałem że zejdę.. No i już byłem pewny, że nie żyje i jestem zupełnie gdzie indziej, typowa paranoja. Jakie moje zdziwienie było jak substancja zaczęła schodzić a ja powoli zacząłem sobie przypominać co robiłem i że dalej żyje.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Pasja hexen tak działa ze ludzie trafiała do szpitala !! Lepiej uważajcie na to gowno
- Status:
Mogło by się zgadzac, bo w którymś artykule pisali, że zatrucie iluś tam osób nastąpiło po "dopalaczu", który miał być hexenem.Play91 wrote:Pasja hexen tak działa ze ludzie trafiała do szpitala !! Lepiej uważajcie na to gowno
Nazwa nazwą. Pytanie co było w środku.
Kurczę nie ze mogło się zgadzać tylko na własnym przykładzie wiem poważnie, Jebany wrzucił jakieś gowno coś do hexa na ilość żeby jak najwiecej było a ludzie po jednym malutkim snifie ledwo przeżyli ! A teraz obsrany pakuje manatki z tamtego forum i sklepu