3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Być może masz rację z tym pożółkłym ja na pewno takiego nie miałem, same nieregularne kryształy i białe. Ostatnio małe a wczoraj trzy ogromne :D Próbuj pisać na maila ja zawsze takie sprawy na plus załatwiałem :)

Status:
Chlastusmate
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Chlastusmate » 5 years ago

To pewniej lepiej u preda inwestować w ketony... Chociaż wiadomo że nie wyśle czegoś innego

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by mss5mdc » 5 years ago

wojtasck wrote:
5 years ago
Generalnie nie miało efektów typowo trójkowych, zero speeda czy eufori tylko jakies alfowe paranoje, słyszenie dźwięków etc -__-
wojtasck na Twojej fotce widzę, że jest to na 99% 3-MMC bo mam jeszcze to i u mnie także tak wygląda. Na mnie działa bardzo dobrze ten sort. Nie wiem natomiast, dlaczego tak działa dziwnie na Ciebie, że masz jakieś paranoje czy słyszysz dziwne dźwięki.
Odpowiedz tylko sobie szczerze na moje pytanie. Czy jesteś obecnie w jakimś ciągu wcinania innych substancji? Ciąg to znaczy biorę codziennie kilka razy, ale nie 24 godziny na dobę. Jeżeli odpowiesz sobie tak, to sprawdź co to za substancja i czy nie kłóci się z 3-MMC choćby tolerancją krzyżową, która właśnie w takich przypadkach może wywołać paranoje lub inne dźwięki, których nie ma. Innych przyczyn oprócz tej, czyli totalnego zmęczenia Twojego organizmu lub takiej, ze dostałeś słaby sort nie widzę
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Unread post by GrzybeQ » 5 years ago

mss5mdc
Bez przesady. Ja na przykład jestem przekonany, że ostatnio miałem dwa różne sorty 3-mmc zmieszane w jednym worku. Jedne są pożółkłe i są płaskie z jednej strony a inne bielutkie i całe nieregularne. Dziwne to podziałało, naspidowało trochę i też popaliło nos jak się te dwa sorty pomieszało przypadkiem. Te pożółkłe ewidentnie niedoczyszczony i mają inny profil, leniwy. Biorę poprawkę na zajechaną tolerkę, ale teraz jestem już sporo na detoksie a pociągnę jeszcze 3-4 tygodnie. I wtedy się okaże co i jak na 100%. Za pierwszym razem jak miałem 5g to byłem zachwycony, pisałem o tym i był to bielutki sort, nieregularne kształty. Ostatnio 2 razy totalnie zawiedziony i to były pożółkłe kamienie... Więc jak dla mnie dobre 3-mmc miałem w styczniu a potem 2 razy lipa....

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Unread post by aras » 5 years ago

Bialy sort gdzies sprzed miesiaca byl prawilny.
Pierwsza bombka (na niewielkiej tolerce sero i calkiem sporej tolerce dopy) srednio porobila,
ale dorzutka dojebala do kapany z niezlym eufo :)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

aras wrote:
5 years ago
Bialy sort gdzies sprzed miesiaca byl prawilny.
Pierwsza bombka (na niewielkiej tolerce sero i calkiem sporej tolerce dopy) srednio porobila,
ale dorzutka dojebala do kapany z niezlym eufo :)
To ja po sorcie ze stycznia zarwałem nockę i byłem na prawdę zajebiście usatysfakcjonowany działaniem. To było to czego brakowało 2 lata! I to tylko po 10 dniach detoksu od chlorów. Poszły dwie bombki 250mg i sniffy 200mg potem non stop i zajebiście ten sniff działał.... A ostatnie dwa razy totalny zawód bo i nie ten sort jak dla mnie :// No ale cóż na razie jest post, miejmy nadzieje, że przy następnym zamówienia już wróci do mnie ten styczniowy :)

Status:
assa
Ssak
Użytkownik

Unread post by assa » 5 years ago

Styczniowy sorcik był mega. Nadawał się nawet do średniej fizycznej pracy. Gadka się zajebiscie kleiła i dawał fajny clearhead, nie to co chlory. Mialem pobierać obecny ale się narazie wstrzymam😐

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by mss5mdc » 5 years ago

GrzybeQ wrote:
5 years ago
Ja na przykład jestem przekonany, że ostatnio miałem dwa różne sorty 3-mmc zmieszane w jednym worku. Jedne są pożółkłe i są płaskie z jednej strony a inne bielutkie i całe nieregularne. Dziwne to podziałało, naspidowało trochę i też popaliło nos jak się te dwa sorty pomieszało przypadkiem
GrzybeQ mogły być różne sorty tak jak piszesz, ale żaden sort 3-MMC sam w sobie nie powinien popalić nosa, bo tam nie ma chloru, a tylko niektóre chlory 3/4CMC wypalały mi włosy w nosie, co czasami było korzystne :lol: , gdyby przy okazji śluzówkę całą zostawiały, tylko chlory mi tak robiły, dlatego od ponad pół roku nie używam. 3-MMC nie powinien także wywołać paranoi czy tam innych rzeczy, jeżeli nie bierze się go w dłuższych w ciągach, bo ja jadłem tyle sortów 3-MMC, chyba prawie wszystkie od vendorów z tego forum, czasami przez cały weekend się jechało, więc oceniając to powinienem być już w jakimś wariatkowie :lol: a ani razu podobne rzeczy się u mnie nie zdarzały, oprócz ogromnego wkur***nia do innych czy czasem na cały świat ;)
Są różne sorty, klepliwe i mniej klepliwe, z większym lub mniejszym eufo/speed ale jeszcze żaden
i w ogóle jakikolwiek sort 3-MMC a nawet, co okazało się niedawno, bo ja w ogóle nie zdawałem sobie tego sprawy jakiś R-MMC nie popalił mi nosa w środku. Szczypały mnie niektóre ale nie podpalały :D Tak samo jeszcze do tej pory nigdy po żadnym MMC nie miałem paranoi lub słyszałem inne dźwięki niż te które mnie faktycznie otaczały. Nie wiem czy Pred sprzedaje ten sam sort, który ja od niego mam, kupiony około miesiąc temu, ale jest ok i na chwilę obecną jest dobry, ale jak niektórzy wiedzą już, doleciał do mnie sort od nowego na forum vendora i będę miał porównanie, lecz żeby było ono rzetelne, muszę klika dni jeszcze poczekać do testów
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Wrzut fotkę tego co dostałem, tylko postaraj się w dobrej jakości żeby było widać kształt kamieni :)

A co do palenia w nos. Masz racje. Pierwszy sort ze stycznia nie palił tylko szczypało po nim i też trochę drętwiał nos i język czyli dość prawidłowy objaw po 3-mmc. Natomiast na pożółkły sort co ma jedną stronę płaską to po nim piecze bardziej i "wygrzewa" bo jest ewidentnie niedoczyszczony, a działanie słabe. Oczywiście cały czas trzeba brać poprawkę na moją tolerkę. Ale teraz robię detoks życia i wiem jak substancja powinna działać... Więc nie będzie zmiłuj się, jak dostane gorszy sort to go zjadę równo po całości, natomiast jak będzie świeżynka dobrze działająca to po takiej przerwie wystrzeli mnie na orbitę : D No ale to będzie za ok 2 tygodnie, nie wcześniej.

Status:
Koks
Narkotykacz
Newbie

Unread post by Koks » 5 years ago

Witam. Po ile jest 10g 3mmc ktos wie? Bo nie moge sie zalogowac na strone preda.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by janosik1358 » 5 years ago

Koks wrote:
5 years ago
Witam. Po ile jest 10g 3mmc ktos wie? Bo nie moge sie zalogowac na strone preda.
Za 10g wychodzi 245 zł
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Koks
Narkotykacz
Newbie

Unread post by Koks » 5 years ago

Z wysylka???

Status:
aras
Wściekły wąż
Gubernator

Unread post by aras » 5 years ago

Bez wysylki, 243 plcac BTC i minimalna kwota zamowienia to 250 nie wliczajac przesylki.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
BMXFOREVER
Sniffiarz
Newbie

Unread post by BMXFOREVER » 5 years ago

Jadł ktoś tą alfe? To naprawdę stara dobra ALFA PVPE?

Status:
ZyGmUnT111111
Szczur
Użytkownik

Unread post by ZyGmUnT111111 » 5 years ago

No właśnie też mnie to ciekawi, ma ktoś coś świeżego od gołąbków? Faktycznie aktualny sort to żółte słabe 3mmc?

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 5 years ago

Czytaj ze zrozumieniem, nie każdy będzie miał żółte bo zależy to od ekipy. Ledwo sprzed tygodnia masz informacje i więcej napsiac się juz nie da w tym temacie. Ja dostałem dobre białe kryształy ostatnio.