Latest post of the previous page:
W flyatoming musisz podać nr tel teraz dobre cyrki a ze mam problem z kodem qr to 3 razy próbowałem.Bitomat
Bitomat
FlyingAtom swoją prowizję ma już zawartą w kursie. Dodatkowa opłata to opłata dla sieci za przesłanie BTC (FlyingAtom ustala ją ryczałtowo tak aby pokryło opcję z najwyższym fee). Opłatę dla sieci trzeba ponieść niezależnie gdzie sie kupi kryptowalutę, a jej wysokość zależy od ruchu na rynku. Gdy np. Elon Musk znowu zamiesza i ludzie zaczną kupować/sprzedawać krypto na potęgę, pewnie znów podskoczy z 20 na 100 zł jak parę miesięcy temu.mrcn1488 wrote: ↑3 years agodetomazo pisze: ↑
1 miesiąc temu
Witam
Czy jest jakis sposob na pominiecie prowizji w bitomacie ? Temat byl walkowany pewnie x razy ale moze cos swiezego sie pojawilo. 90 pln za transakcje to troche kradziez w bialy dzien
U mnie z 50 zł zeszli do 20. Karty i bankomaty tez kosztowały kiedyś.
Sprawdzajcie tu: https://flyingatom.com/bankomaty-bitcoin/ w FAQ pkt. 2 przy pytaniu o nominały podana jest aktualna wysokość opłaty "Należy pamiętać, że od wpłaconej kwoty potrącana jest kwota 20 PLN za wysyłkę BTC. "
Bitomat
Witam. Bede wplacal srodki na 2 adresy we flaying atom jednego dnia. Oczywiscie 2 transakcje do 1000 €. Czy nie bedzie zadnych problemow ze strony flaying atom ? Nie zabkokuja srodkow lub nie beda prosic o weryfikacje ?
Dodano po 3 godzinach 55 minutach 6 sekundach:
prosze zakceptowac moj post bo jest waznym pytaniem
Dodano po 3 godzinach 55 minutach 6 sekundach:
prosze zakceptowac moj post bo jest waznym pytaniem
Bitomat
elpablito, gotówkowo w Bitomacie tak
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Bitomat
Wszystko lata bez problemu , też pierwszy raz wpłacałem po wejściu tej ustawy , wpłata na 3 adresy i wpłacałem nie więcej niż 3,9tyś jak ktoś gdzieś tutaj wspomniał.
Bitomat
CJNG, wplacales w dniu ? Co lepsze flying czy shitcoins ?
Dodano po 34 minutach 38 sekundach:
Wiec sprawa wyglada tak. Dzwonilem do obslugi i juz wszystko wiem. Mozesz wplacic 4500 pln dziennie we flying atom. Od transakcji musi minac 24 h by dokonac kolejnej transakcji. Wiec wplata w 1 dniu na 2 lub kilka adresów niestety nie wchodzi w gre
Dodano po 34 minutach 38 sekundach:
Wiec sprawa wyglada tak. Dzwonilem do obslugi i juz wszystko wiem. Mozesz wplacic 4500 pln dziennie we flying atom. Od transakcji musi minac 24 h by dokonac kolejnej transakcji. Wiec wplata w 1 dniu na 2 lub kilka adresów niestety nie wchodzi w gre

Wiadomość moderatora
Aby kogoś wspomnieć, napisz @ i zacznij pisać jego login (jak na Facebooku). Możesz też użyć przycisku @Wspomnij, który jest obok jego wypowiedzi w poście. Forum powiadomi go o twoim wspomnieniu.
Bitomat
elpablito, No tak w jednym dniu, nigdy nie korzystałem ze shitów to nie mam porównania, shity mają wbudowaną kamerke a FA jeszcze tego nie posiada , nie wiem ile w tym prawdy ale na forum o krypto pisali że będą montowane kamery tak że jeśli to prawda to era bitomatów jak dla mnie jest zakończona nie chodzi tu o nagrywanie tylko że bez weryfikacje nie przejdą większe kwoty