Planuję wyjazd z znajomymi i będziemy cisnąć melanż, szukałem mdma, aczkolwiek chyba nie jest aktualnie dostępne na rynku, a z względu na to, że nie jestem obeznany z aktualnie dostępnym arsenałem na rynku kieruję pytanie do was, co polecacie?
Planuję wyjazd z znajomymi i będziemy cisnąć melanż, szukałem mdma, aczkolwiek chyba nie jest aktualnie dostępne na rynku, a z względu na to, że nie jestem obeznany z aktualnie dostępnym arsenałem na rynku kieruję pytanie do was, co polecacie?
Ja polecam zdecydowanie i stanowczo 6apb Chyba najbardziej lot zblizony do emeczki
ChemCentrum, ma 6-apb, które działa oral podobnie, a nawet bardzo podobnie do MDMA
W ofercie vedora jest też 4cmc podane doustnie w dawkach 200 mg działa bardzo euforycznie Po ostatnich testach mogę z czystym sumieniem polecić
olancucki, żeby cieszyć się magią 4cmc to radzę zarzucać nie częściej jak raz na miesiąc.Sero musi mieć czas żeby się odbudować i substancja działała w pełni,miesiąc to takie minimum.Chociaż na upartego możesz co 2tyg ale nie będzie to zadawalający pełny efekt.
olancucki, żeby cieszyć się magią 4cmc to radzę zarzucać nie częściej jak raz na miesiąc.Sero musi mieć czas żeby się odbudować i substancja działała w pełni,miesiąc to takie minimum.Chociaż na upartego możesz co 2tyg ale nie będzie to zadawalający pełny efekt.
Our systems detected your browser language. Part of this webiste was auto-translated to English. Most of content is already in English - google translates just things which are not in English like posts or chat content If you don`t want to use auto-translation just press red button on the right of this belt to turn them off. Your browser will remember your settings.