Wizzair dziękuje za zgłoszenie, ale na przyszłość - wystarczy jak raz napiszesz - ja zawsze staram się tutaj wszystko sprawdzić i do wszystkiego odnieść - po prostu nie zawsze jest czas.
Już napisałem do sklepu w tej sprawie, postaram się jak zwykle dojść do porozumienia, tak aby oczyścić atmosferę i naprostować tą całą sytuację - która mi osobiście również nie do końca się podoba - ale najpierw chcę wysłuchać obu stron.
Dymano wrote: ↑5 years ago
Myśleliście już może nad tym aby typowi "jednopostowcy" nie mogli pisać fałszywych pochwał w działach sklepów? Nikomu nie chciałoby się nabijać np 10 postów żeby robić reklame i wypisywać jaki to V jest super skoro wcale tak nie jest. ..
Dymano staramy się filtrować wszystkie opinie, które wydają się nieprawdziwe mają lądować w koszu - takie wytyczne mają moderatorzy. Niestety nie zawsze sprawa jest oczywista - niekiedy ciężko zweryfikować czy ktoś piszę prawdę czy nie.
Dlatego od zawsze polecam kierować się tylko i wyłącznie opiniami osób z większym doświadczeniem i stażem na forum.
Ogólnie również bardzo mi się nie podoba, że mój temat, który ma na celu dążyć do doskonałości forum stał się miejscem takich dyskusji i kłótni - chyba trzeba Wam zrobić oddzielny temat na wszystkie te zażalenia i bluzgi w moim i innych kierunku - i wchodzić tam tylko jak ma się zły humor, aby czasem sobie nie popsuć dobrego dnia.
A wracając do tematu - w realizacji są WSZYSTKIE zgłoszone przez Was w ostatnim czasie błędy i poprawki. To, że nie zawsze mam czas się odnieść, nie znaczy, że nie pracujemy aby cały czas udoskonalać forum. Oprócz wyeliminowania wszystkich zgłoszonych przez Was i zauważonych przeze mnie błędów w następnej aktualizacji będzie również sporo nowych przydatnych funkcji i dodatków.
Aktualizacja pewnie w drugiej połowie/pod koniec marca.
Miłego weekednu wszystkim!