Latest post of the previous page:
Uszi, dobre polecamp******@****n*ail.*h
p******@****n*ail.*h
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
p******@****n*ail.*h
wy i te wasze "opinki"...
Ostatnio badane: ~2tyg temu 4-Ho-MET, microdosing 3mmc & 3-fpm 3 sznyty, 1tyg temu rzbzp (clonazolam, flunitrazolam, flubromazolam)
Ostatnio badana ta sama substancja: w sumie nie pamiętam kiedy trójke chlora zapodawałem
Na ruszt wrzucam: 225mg 3-CMC by Pyszniasty
T: 13:20 p.s
auć....
T: 5min a.s* - lekki wyrzut dopaminy, ściągnięte 4 spływy, w smaku chlorzaste na potęgę i gryzie gardło jak pinezki, rączki zaczynają się pocić ^^
T: 8m a.s - leciutki nieogar na głowie, dopamina na full, serotonine też odczuwam, chęci na pisanie po ziomkach sięgają zenitu, spływy pościągane
T: 30m a.s - jeszcze w nosie pozapach chlora, powolutku zaczyna słabnie działanie, na papierosy nie mam parcia, nieogaru z początku już nie czuć, wszystkie kontakty z fb mają wiadomość odemnie
fajna stymulacja nie powiem
T:40m a.s - plus taki, że pot łap nie zalewa, minus taki że zapycha nos nawet po solidnym rozdrobnieniu
sporo myśli pozytywnych przez głowę przechodzi, raz widzę podłogę to myśl a chuj pozamiatam, raz patrzę przez okno - ale bym sobie w futbol pograł, patrzę na tytoń i bletki - ale mi się nie chcę kurewsko kręcić
T:48m a.s - a chuj skręcę maczuge
T:53m a.s - zrobiłem, odpaliłem, spaliłem i myślę, hmm... nic tego szluga nie czuć to po kiego grzyba ja to kręcę (do końca dnia nie paliłem
)
T:1h a.s - euforia się rozmyła, pozostał jeszcze z 20m-30m przyjemny, nienahalny speed.
T:1,5h - zeszło, chęci na dorzutki nie wyczułem, chyba okrutny spływ na gardło dał mi popalić wystarczająco
Dopamina 70/30 Serotonina
można pobierać 8/10
a.s* after sniff
DRUGI TEST: Hexen (yellow)
dawka: 30mg
sposob podania: donosowo
Hexen (yellow) to jest gwiazdka z Nieba. Nie wiem co Wam przeszkadza ten smród, wdychałem jeszcze gorsze rzeczy
Zrobiłem standardowo 30mg per kinol po cmc i stanąłem na baczność sir! Przechyliłem beret, aby swobodnie spływy spadły, ale gdy dotknęły gardła, prawie flipa zrobiłem. Speed z dopą, ale taki jak kolega Misiek opisuje. Klapkami idzie asfalt z ulicy zrywać. Aplikacja bolesna, ale nie tak uciążliwa jak przy chlorze, bo trwa krócej. Sort faktycznie mokry, ale po rozgrzarzaniu git pasta się robi w sam raz do wciągania.
Peak: prawie 2h
Offset: nie wiem, ale długo speeda czułem, ok. 4-5h?
zjazd po sznycie jednej nie widoczny, chęć na dorzutke spora, zbijana papierosami
Day 2: 3MMC
Sniff 100mg & oral 300mg
tu nie ma co mówic za dużo, rozpierdol na obrazie i w głowie.
nie wiem czy to czy chlor mi poszatkowało bardziej gardło.
rozpierdol pod każdym względem, obraz, myśli, ciężko ułożyc zdanie, nie do wyjścia do ludzi, zbiłem to 2mg clonazolamu po 2h, bo przesadziłem trochę z tą bombką. Po sniffie kozacko, dopaminowo-serotoninowy rage, ale po bombce jak się zaczął ekran rozregluowywać zaczęło być strasznie
Oczy miałem tak piękne, że spierdoliły mi tęczówki. Świat widziany jak przez szybe.
1. Hexen 2. MMC 3. CMC
wszystko dobre, ale olimp zdobywa hendrix
jeśli chodzi o palenie, jak na mnie średnie, prawie czyste szkło i zasypiam fakt faktem, ale brakuje mi chminacznej psychodeli z poprzedniego sortu, inny szczur miał badtripa i ożygał całą kanape a drugi wpadł do rowu
amatorzy
polecam wszystko co dostałem z czystym sumieniem.
Ostatnio badane: ~2tyg temu 4-Ho-MET, microdosing 3mmc & 3-fpm 3 sznyty, 1tyg temu rzbzp (clonazolam, flunitrazolam, flubromazolam)
Ostatnio badana ta sama substancja: w sumie nie pamiętam kiedy trójke chlora zapodawałem
Na ruszt wrzucam: 225mg 3-CMC by Pyszniasty
T: 13:20 p.s
auć....
T: 5min a.s* - lekki wyrzut dopaminy, ściągnięte 4 spływy, w smaku chlorzaste na potęgę i gryzie gardło jak pinezki, rączki zaczynają się pocić ^^
T: 8m a.s - leciutki nieogar na głowie, dopamina na full, serotonine też odczuwam, chęci na pisanie po ziomkach sięgają zenitu, spływy pościągane
T: 30m a.s - jeszcze w nosie pozapach chlora, powolutku zaczyna słabnie działanie, na papierosy nie mam parcia, nieogaru z początku już nie czuć, wszystkie kontakty z fb mają wiadomość odemnie

fajna stymulacja nie powiem
T:40m a.s - plus taki, że pot łap nie zalewa, minus taki że zapycha nos nawet po solidnym rozdrobnieniu
sporo myśli pozytywnych przez głowę przechodzi, raz widzę podłogę to myśl a chuj pozamiatam, raz patrzę przez okno - ale bym sobie w futbol pograł, patrzę na tytoń i bletki - ale mi się nie chcę kurewsko kręcić

T:48m a.s - a chuj skręcę maczuge
T:53m a.s - zrobiłem, odpaliłem, spaliłem i myślę, hmm... nic tego szluga nie czuć to po kiego grzyba ja to kręcę (do końca dnia nie paliłem

T:1h a.s - euforia się rozmyła, pozostał jeszcze z 20m-30m przyjemny, nienahalny speed.
T:1,5h - zeszło, chęci na dorzutki nie wyczułem, chyba okrutny spływ na gardło dał mi popalić wystarczająco

Dopamina 70/30 Serotonina
można pobierać 8/10
a.s* after sniff
DRUGI TEST: Hexen (yellow)
dawka: 30mg
sposob podania: donosowo
Hexen (yellow) to jest gwiazdka z Nieba. Nie wiem co Wam przeszkadza ten smród, wdychałem jeszcze gorsze rzeczy

Peak: prawie 2h
Offset: nie wiem, ale długo speeda czułem, ok. 4-5h?
zjazd po sznycie jednej nie widoczny, chęć na dorzutke spora, zbijana papierosami
Day 2: 3MMC
Sniff 100mg & oral 300mg
tu nie ma co mówic za dużo, rozpierdol na obrazie i w głowie.
nie wiem czy to czy chlor mi poszatkowało bardziej gardło.
rozpierdol pod każdym względem, obraz, myśli, ciężko ułożyc zdanie, nie do wyjścia do ludzi, zbiłem to 2mg clonazolamu po 2h, bo przesadziłem trochę z tą bombką. Po sniffie kozacko, dopaminowo-serotoninowy rage, ale po bombce jak się zaczął ekran rozregluowywać zaczęło być strasznie

1. Hexen 2. MMC 3. CMC
wszystko dobre, ale olimp zdobywa hendrix
jeśli chodzi o palenie, jak na mnie średnie, prawie czyste szkło i zasypiam fakt faktem, ale brakuje mi chminacznej psychodeli z poprzedniego sortu, inny szczur miał badtripa i ożygał całą kanape a drugi wpadł do rowu
amatorzy
polecam wszystko co dostałem z czystym sumieniem.
- Attachments
-
- tmp-cam--1844875507.jpg (226.38 KiB)
p******@****n*ail.*h
animeversa, jak suszyć tego hexa? Na kaloryfer, czy naturalnie innych sposobów nie znam hmm
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
p******@****n*ail.*h
Czyli co paruje z tego?Pit_Ketonowy wrote: ↑5 years agoto nie jest mokre to po 1 a po 2 po odparowaniu zmienia kolor na normalny. Działa jak trzebal
p******@****n*ail.*h
Tylko część zanieczyszczeń

Wizzair, szkoda chyba zdrowia i nerwów. Towar jest, towar klepie, to że żółty i mokry, a co tam mocniej kopnie na chwilę.
My nie chcemy wam odradzać, kupujecie sami to co chcecie! Tylko chcemy wam uświadomić że to co mokre / żółte / wali rozpuszczalnikiem - niekoniecznie jest dla was dobre.
Ale chodzi o to żeby wymuszać na dostawcach i wymagać, żeby np następną partię wysłali oczyszczoną i bez zanieczyszczeń, itp itp itp.
animeversa, super recka. Ale jedno mi się nie zgadza... jak 3MMC na ciebie podziałało 2 dni po 3CMC i hexie ? Ale to może indywudualne predyspozycje. Bo tak dziwnie piszesz, drugi test, potem DAY 2

Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
p******@****n*ail.*h
heh...
ewenement.... ja dopiero po około 30 dniach odczuwałam działanie 3MMC... a takie prawdziwe "bum" dopiero po 90 dniach czystości od wszystkiego... z dietą, sportem etc...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
p******@****n*ail.*h
co jak co ale sort 3mmc 1 klasa ;] moje szczurki byly zachwycone a co do hexa eh szkoda ze trudno teraz o dobrego bialego iglastego hexa
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
- Status:
-
p******@****n*ail.*h
josiek, na drugi dzień only mmc, pierwszego dnia jedna sznyta opisana w recenzji, rezzte chlora porozdawałem szczurom, bo ich nie lubie zwyczajnie
yalasek, ja położyłem na piec zwyczajnie, zajebałem chlora i wysuszyło się
Największą bekę mam z ludzi co narzekają na zanieczyszczenia, nie ćpajcie i weźcie się za sport o dietę... biorąc używki licz się z efektami ubocznymi - proste jak budowa cepa. Wizzair, może kulturystą zostań buhahahahah, czy leci z nami lekarz?
Brałeś to w ogóle, żeby swoją inteligencją świecić? Z Ciebie taki "naukowiec" co ze mnie proboszcz. Co się naczytał to wie.
Załóżmy na forum temat nt historii IIWŚ czy współczesnej, też sobie ponabijam posty
yalasek, ja położyłem na piec zwyczajnie, zajebałem chlora i wysuszyło się
Największą bekę mam z ludzi co narzekają na zanieczyszczenia, nie ćpajcie i weźcie się za sport o dietę... biorąc używki licz się z efektami ubocznymi - proste jak budowa cepa. Wizzair, może kulturystą zostań buhahahahah, czy leci z nami lekarz?
Brałeś to w ogóle, żeby swoją inteligencją świecić? Z Ciebie taki "naukowiec" co ze mnie proboszcz. Co się naczytał to wie.
Załóżmy na forum temat nt historii IIWŚ czy współczesnej, też sobie ponabijam posty

p******@****n*ail.*h
Więcej niż Ty przez 18 lat swojego życia dziecko Ty mojeanimeversa wrote: ↑5 years agoBrałeś to w ogóle, żeby swoją inteligencją świecić? Z Ciebie taki "naukowiec" co ze mnie proboszcz. Co się naczytał to wie.

No i nie musiałem, nie muszę i nie będę się musiał ukurwiac benzodiazepinami żeby potem ćpać.
Zaczepiasz mnie od dawna, na dwóch forach, już Ci ludzie jadą od kurew, szmat i frajerów a Ty dalej swoje.
Sesja, szczaja na Ciebie a Ty, że desz pada

I jeszcze wracasz tam gdzie Cię nikt nie chce.
p******@****n*ail.*h
trudno, bo teraz wszystko masz mieszane z tym żółtym gównem...
Zauważ, sklepy nakupowały tego żółtego hexa na potęge... a potem labo w eu wypuściło na rynek - hexa bielutkiego

To co? sklepy mają wyrzucić tego żółtego w błoto ? Nieee - zaczynają bawić się w Panoramixa

Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
co jak co, ale Wizzair, ma z nas największe doświadczenie.animeversa wrote: ↑5 years agoBrałeś to w ogóle, żeby swoją inteligencją świecić? Z Ciebie taki "naukowiec" co ze mnie proboszcz. Co się naczytał to wie.
Gdyby był SIN to by się tego hexa wysłało na testy, zostaje nam obrona i "krytyka" zniechęcająca sklepy do kombinacji
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
p******@****n*ail.*h
josiek,sort hexa bialego ma atom i napewno nie tyra organizmu jak te zolte sorty ...