p******@****n*ail.*h

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

Unread post by Boss » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Uszi, dobre polecam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
animeversa
Narkotykacz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by animeversa » 5 years ago

wy i te wasze "opinki"...
Ostatnio badane: ~2tyg temu 4-Ho-MET, microdosing 3mmc & 3-fpm 3 sznyty, 1tyg temu rzbzp (clonazolam, flunitrazolam, flubromazolam)

Ostatnio badana ta sama substancja: w sumie nie pamiętam kiedy trójke chlora zapodawałem

Na ruszt wrzucam: 225mg 3-CMC by Pyszniasty

T: 13:20 p.s

auć....

T: 5min a.s* - lekki wyrzut dopaminy, ściągnięte 4 spływy, w smaku chlorzaste na potęgę i gryzie gardło jak pinezki, rączki zaczynają się pocić ^^

T: 8m a.s - leciutki nieogar na głowie, dopamina na full, serotonine też odczuwam, chęci na pisanie po ziomkach sięgają zenitu, spływy pościągane

T: 30m a.s - jeszcze w nosie pozapach chlora, powolutku zaczyna słabnie działanie, na papierosy nie mam parcia, nieogaru z początku już nie czuć, wszystkie kontakty z fb mają wiadomość odemnie :E

fajna stymulacja nie powiem

T:40m a.s - plus taki, że pot łap nie zalewa, minus taki że zapycha nos nawet po solidnym rozdrobnieniu

sporo myśli pozytywnych przez głowę przechodzi, raz widzę podłogę to myśl a chuj pozamiatam, raz patrzę przez okno - ale bym sobie w futbol pograł, patrzę na tytoń i bletki - ale mi się nie chcę kurewsko kręcić :E

T:48m a.s - a chuj skręcę maczuge

T:53m a.s - zrobiłem, odpaliłem, spaliłem i myślę, hmm... nic tego szluga nie czuć to po kiego grzyba ja to kręcę (do końca dnia nie paliłem :E )

T:1h a.s - euforia się rozmyła, pozostał jeszcze z 20m-30m przyjemny, nienahalny speed.

T:1,5h - zeszło, chęci na dorzutki nie wyczułem, chyba okrutny spływ na gardło dał mi popalić wystarczająco :D

Dopamina 70/30 Serotonina

można pobierać 8/10

a.s* after sniff

DRUGI TEST: Hexen (yellow)
dawka: 30mg
sposob podania: donosowo

Hexen (yellow) to jest gwiazdka z Nieba. Nie wiem co Wam przeszkadza ten smród, wdychałem jeszcze gorsze rzeczy :P Zrobiłem standardowo 30mg per kinol po cmc i stanąłem na baczność sir! Przechyliłem beret, aby swobodnie spływy spadły, ale gdy dotknęły gardła, prawie flipa zrobiłem. Speed z dopą, ale taki jak kolega Misiek opisuje. Klapkami idzie asfalt z ulicy zrywać. Aplikacja bolesna, ale nie tak uciążliwa jak przy chlorze, bo trwa krócej. Sort faktycznie mokry, ale po rozgrzarzaniu git pasta się robi w sam raz do wciągania.
Peak: prawie 2h
Offset: nie wiem, ale długo speeda czułem, ok. 4-5h?

zjazd po sznycie jednej nie widoczny, chęć na dorzutke spora, zbijana papierosami

Day 2: 3MMC
Sniff 100mg & oral 300mg

tu nie ma co mówic za dużo, rozpierdol na obrazie i w głowie.

nie wiem czy to czy chlor mi poszatkowało bardziej gardło.

rozpierdol pod każdym względem, obraz, myśli, ciężko ułożyc zdanie, nie do wyjścia do ludzi, zbiłem to 2mg clonazolamu po 2h, bo przesadziłem trochę z tą bombką. Po sniffie kozacko, dopaminowo-serotoninowy rage, ale po bombce jak się zaczął ekran rozregluowywać zaczęło być strasznie :x Oczy miałem tak piękne, że spierdoliły mi tęczówki. Świat widziany jak przez szybe.

1. Hexen 2. MMC 3. CMC

wszystko dobre, ale olimp zdobywa hendrix

jeśli chodzi o palenie, jak na mnie średnie, prawie czyste szkło i zasypiam fakt faktem, ale brakuje mi chminacznej psychodeli z poprzedniego sortu, inny szczur miał badtripa i ożygał całą kanape a drugi wpadł do rowu

amatorzy

polecam wszystko co dostałem z czystym sumieniem.
Attachments
tmp-cam--1844875507.jpg
tmp-cam--1844875507.jpg (226.38 KiB)

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by yalasek » 5 years ago

animeversa, jak suszyć tego hexa? Na kaloryfer, czy naturalnie innych sposobów nie znam hmm
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by Wizzair » 5 years ago

Pit_Ketonowy wrote:
5 years ago
to nie jest mokre to po 1 a po 2 po odparowaniu zmienia kolor na normalny. Działa jak trzebal
Czyli co paruje z tego?

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by Legend » 5 years ago

Wizzair wrote:
5 years ago
Czyli co paruje z tego?
Tylko część zanieczyszczeń ;)

Wizzair, szkoda chyba zdrowia i nerwów. Towar jest, towar klepie, to że żółty i mokry, a co tam mocniej kopnie na chwilę.

My nie chcemy wam odradzać, kupujecie sami to co chcecie! Tylko chcemy wam uświadomić że to co mokre / żółte / wali rozpuszczalnikiem - niekoniecznie jest dla was dobre.
Ale chodzi o to żeby wymuszać na dostawcach i wymagać, żeby np następną partię wysłali oczyszczoną i bez zanieczyszczeń, itp itp itp.

animeversa, super recka. Ale jedno mi się nie zgadza... jak 3MMC na ciebie podziałało 2 dni po 3CMC i hexie ? Ale to może indywudualne predyspozycje. Bo tak dziwnie piszesz, drugi test, potem DAY 2 :D
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

josiek wrote:
5 years ago
Tylko część zanieczyszczeń
Chyba raczej utlenia się produkt i paruje.
Czyli końcowa uwaga obejmuje to, że produkt traci na legitnym działaniu.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

p******@****n*ail.*h

Unread post by Gargameli » 5 years ago

josiek wrote:
5 years ago
jak 3MMC na ciebie podziałało 2 dni po 3CMC i hexie ?
heh...

ewenement.... ja dopiero po około 30 dniach odczuwałam działanie 3MMC... a takie prawdziwe "bum" dopiero po 90 dniach czystości od wszystkiego... z dietą, sportem etc...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

co jak co ale sort 3mmc 1 klasa ;] moje szczurki byly zachwycone a co do hexa eh szkoda ze trudno teraz o dobrego bialego iglastego hexa
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Anonim24
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by Anonim24 » 5 years ago

Boss wrote:
5 years ago
szkoda ze trudno teraz o dobrego bialego iglastego hexa
trudno? Da się?

Status:
drooprer
Sniffiarz
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by drooprer » 5 years ago

Boss właśnie wrzuciłem na ruszt 3-MMC. Póki co uczuleniówka i zaraz testowe grilowanie.
Wygląd oceniam na duży plus, bo przyszło w samych ładnych kamykach (załączam fotę).

Image

Status:
animeversa
Narkotykacz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by animeversa » 5 years ago

josiek, na drugi dzień only mmc, pierwszego dnia jedna sznyta opisana w recenzji, rezzte chlora porozdawałem szczurom, bo ich nie lubie zwyczajnie

yalasek, ja położyłem na piec zwyczajnie, zajebałem chlora i wysuszyło się

Największą bekę mam z ludzi co narzekają na zanieczyszczenia, nie ćpajcie i weźcie się za sport o dietę... biorąc używki licz się z efektami ubocznymi - proste jak budowa cepa. Wizzair, może kulturystą zostań buhahahahah, czy leci z nami lekarz?

Brałeś to w ogóle, żeby swoją inteligencją świecić? Z Ciebie taki "naukowiec" co ze mnie proboszcz. Co się naczytał to wie.

Załóżmy na forum temat nt historii IIWŚ czy współczesnej, też sobie ponabijam posty :E

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

animeversa wrote:
5 years ago
Brałeś to w ogóle, żeby swoją inteligencją świecić? Z Ciebie taki "naukowiec" co ze mnie proboszcz. Co się naczytał to wie.
Więcej niż Ty przez 18 lat swojego życia dziecko Ty moje :)
No i nie musiałem, nie muszę i nie będę się musiał ukurwiac benzodiazepinami żeby potem ćpać.

Zaczepiasz mnie od dawna, na dwóch forach, już Ci ludzie jadą od kurew, szmat i frajerów a Ty dalej swoje.
Sesja, szczaja na Ciebie a Ty, że desz pada :)

I jeszcze wracasz tam gdzie Cię nikt nie chce.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by Legend » 5 years ago

Boss wrote:
5 years ago
trudno teraz o dobrego bialego iglastego hexa
trudno, bo teraz wszystko masz mieszane z tym żółtym gównem...
Zauważ, sklepy nakupowały tego żółtego hexa na potęge... a potem labo w eu wypuściło na rynek - hexa bielutkiego :D
To co? sklepy mają wyrzucić tego żółtego w błoto ? Nieee - zaczynają bawić się w Panoramixa :)

Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
animeversa wrote:
5 years ago
co jak co, ale Wizzair, ma z nas największe doświadczenie.
Gdyby był SIN to by się tego hexa wysłało na testy, zostaje nam obrona i "krytyka" zniechęcająca sklepy do kombinacji
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
drooprer
Sniffiarz
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by drooprer » 5 years ago

Czyli panowie reasumując radzicie nie badać? Wywalić w kibel?

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

josiek,sort hexa bialego ma atom i napewno nie tyra organizmu jak te zolte sorty ...

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

drooprer, hex wysusz go zeby byl suchy i bedziesz widzial bo zmieni troche kolor na bialy ,bo jest jakby wilgotny