smart****.pl

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

smart****.pl

Unread post by Smith » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Spiritual, kto powiedział, że nie robiłem tu nigdy zakupów? To niby skąd wiem, że wysyłka jest z krajów tropikalnych. Robiłem tu zakupy i będę stanowczo każdemu odradzał powielać moje błędy. Kolega pyta się o kupno HEPa, którego jadłem i wiem, że jest ledwo co aktywny, do tego w cenie dużo większej niż dobre odczynniki u sprawdzonych vendorów w sponsorowanych. Są dowody, że paki wpadły już niektóre, oraz ludzie czekają 3 tygodnie.

Zamiast wypominać mi, że udzielam się w temacie tego V i według Ciebie nic tu nie kupiłem (co nie jest prawda, zupełnie), zastanów się czemu tylko w tym temacie się udzielam w taki sposób. Może to nie wina jakiegoś spisku, tylko po prostu mam realne powody, żeby nie polecać akurat tego V :)
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
Spiritual
Sniffiarz
Użytkownik

smart****.pl

Unread post by Spiritual » 4 years ago

Nie wiem, może to ze mną jest coś nie tak, razi mnie po prostu z lekka to w jak mało dyskretny sposób krytykujesz smarta jednocześnie polecając syntheticsa. Możesz pisać non stop, że smart to gówno i że polecasz synthetics, ale po co? Ja jestem za smartem (z 10 razy robiłem u niego zakupy i zawsze było ok) i piszę o tym tylko tutaj, po co robić gnój na forum większy niż jest? Peace. Pozdro.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

smart****.pl

Spiritual, żeby ostrzec ludzi przed utopieniem kasy i dalszymi problemami. Syntka polecam bo to jedyny vendor, którego mogę polecić z czystym sumieniem, bez strachu, że coś nie wypali.

Status:
Spiritual
Sniffiarz
Użytkownik

smart****.pl

Ciężko byłoby mi się o tym przekonać czy akurat z Syntkiem wypali, skoro nigdy u niego nie kupię tego co mnie interesuje i co ma akurat smart.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

smart****.pl

Spiritual, z syntkiem odnosiłem się do kolegi, który chciał kupić Hepa od smarta. Jeśli jesteś fanem benzo, które akurat u syntka nie znajdziesz, to oczywiste jest, że nie mam po co Tobie go polecać. W moim komentarzu oznaczyłem konkretnego użytkownika, do którego kierowałem swoją wypowiedź i nie byłeś nim Ty. Pozdrawiam.

Status:
Spiritual
Sniffiarz
Użytkownik

smart****.pl

Benzo mnie nie interesuje, choć smart też je ma, mnie interesuje 1plsd i chomik. :)
Pozdro kolego.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

smart****.pl

Unread post by Boss » 4 years ago

Chyba mozna reklowac inne sklepy w dziale danego sklepu jak sie nie myle
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Spiritual
Sniffiarz
Użytkownik

smart****.pl

Boss wrote:
4 years ago
To reklamujmy w dziale każdego sklepu wszystkie pozostałe sklepy i tym sposobem będziemy mieli 50 działów o wszystkich sklepach każdy.
Wiem, że chyba jestem wyczulony, no ale po coś te działy chyba są. :D
Peace, może niepotrzebnie spinam torbę, nie ja jestem moderatorem. Sorry za zamieszanie, nie róbmy śmietnika tą dyskusją.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

smart****.pl

Spiritual wrote:
4 years ago
Peace, może niepotrzebnie spinam torbę, nie ja jestem moderatorem. Sorry za zamieszanie, nie róbmy śmietnika tą dyskusją.
jeśli vendor jest mało rzetelny i paki wpadają oraz nie jest to sklep polecany przez forum, sądzę że trzeba wyraźnie napisać LEPIEJ NIE ZAMAWIAC. Btw słyszałem historię, że jednej osobie wpadła paka z 1 pillsem, nie mam na to dowodu, ale śmieszna sprawa.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

smart****.pl

Spiritual, to nie bylo do ciebie regulamin forum ustala Sergiusz,
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Spiritual
Sniffiarz
Użytkownik

smart****.pl

W takim razie w dziale smarta polecam smarta.

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator

smart****.pl

Unread post by Sergiusz » 4 years ago

Boss wrote:
4 years ago
Piszesz chyba, więc wyjaśnię - proszę zapoznać się z czerwonymi zasadami widocznymi pod polem pisania w tematach.
Druga z nich:
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
Wyraźnie jest napisane, że w działach partnerskich nie porównujemy/nie reklamujemy innych sklepów. Ale dotyczy to tylko i wyłącznie działów partnerskich, a nie tematów sklepów spoza forum (jak ten czy inne w dziale Dopalacze sklepy, w którym aktualnie się znajdujemy).

Na logikę - czy mając sklep i mając u nas dział partnerski ktoś z Was życzyłby sobie, aby tam reklamować i polecać inne sklepy?
Spiritual wrote:
4 years ago
To reklamujmy w dziale każdego sklepu wszystkie pozostałe sklepy i tym sposobem będziemy mieli 50 działów o wszystkich sklepach każdy.
Świetny pomysł, chyba czas zmienić regulamin! :) Bardzo proszę o zaprzestanie spamu lub przeniesienie dyskusji do działu "dyskusja na luzie".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

smart****.pl

Sergiusz, Teraz juz wiem dzieki za Informacje ;)

Status:
yogi
Sniffiarz
Użytkownik

smart****.pl

Unread post by yogi » 4 years ago

Smith wrote:
4 years ago
Nie chcę straszyć, ale skoro paka została wysłana i stoi 2 tygodnie, to nie wróży nic dobrego. Tym bardziej, że jak już wspominałem ostatnio u V trochę pak wpadło. Mimo wszystko trzymam kciuki, że to zwyczajnie spore roztargnienie firmy przewozowej.
skad takie info ze u V pare pak wpadlo? pewne potwierdzone info czy zwykle pierdolenie :D bo z tego co wiem szopy maja robic reship wszystkim paka ktore nie doleca.

Status:
mefix10
Narkotykacz
Użytkownik

smart****.pl

Unread post by mefix10 » 4 years ago

Taak ciekawe ja nawet nie dostałem odpowiedzi zwrotnej gdy napisałem o reship

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

smart****.pl

yogi, tak pewne info. Pisałem już co, jak i skąd wiem. Oj nie wątpię, że pisał. Zobaczymy co dalej :E