Ostatni post z poprzedniej strony:
Pierwsze pytanie
Tu prawdopodobnie Odpowiedź
Tu niewiem
Tu moja odpowiedź
Ziomek się mnie pyta czy dobre
A dalej to już wiadomo
Ten post ma wysoką reputację.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Pierwsze pytanie
Tu prawdopodobnie Odpowiedź
Tu niewiem
Tu moja odpowiedź
Ziomek się mnie pyta czy dobre
HarryPottet ty jesteś w tej chwil poważny marny naganiaczu? sandheavens, wysłał jakieś gówno które nawet nie jest 3cmc. Wolałbym już dostać o wiele słabszą substancję która by była choć trochę zbliżona do oryginału niż cholera wie co nasączone jakimiś rozpuszczalnikami. Nie sądziłem że kiedykolwiek to napiszę ale jesteś jeszcze gorszy od Rufuza. Szkoda że kolejny raz jestem zmuszony przerwać współpracę z tym sklepem przez głupotę jego MARNEGO NAGANIACZA który nawet polecił truciznę za odrobinę ćpania. Nie mam zamiaru sponsorować swoimi pieniędzmi miernoty bez jakiejkolwiek wartości.HarryPottet pisze: ↑3 lata temuNie doczytałem, ze kolor się zmienił ważne by móc była z Tobą i nie truła ta trójka jak inne.
Gości przyjebałeś się nie wiem o co.Kretos pisze: ↑3 lata temuHarryPottet ty jesteś w tej chwil poważny marny naganiaczu? sandheavens, wysłał jakieś gówno które nawet nie jest 3cmc. Wolałbym już dostać o wiele słabszą substancję która by była choć trochę zbliżona do oryginału niż cholera wie co nasączone jakimiś rozpuszczalnikami. Nie sądziłem że kiedykolwiek to napiszę ale jesteś jeszcze gorszy od Rufuza. Szkoda że kolejny raz jestem zmuszony przerwać współpracę z tym sklepem przez głupotę jego MARNEGO NAGANIACZA który nawet polecił truciznę za odrobinę ćpania. Nie mam zamiaru sponsorować swoimi pieniędzmi miernoty bez jakiejkolwiek wartości.HarryPottet pisze: ↑3 lata temuNie doczytałem, ze kolor się zmienił ważne by móc była z Tobą i nie truła ta trójka jak inne.
To na cholere piszesz cokolwiek o tej substancji jeżeli nie siedzisz w temacie? Siedziałbyś cicho i nie naganiał na sorty których nie próbowałeś to bym się nie przyjebał.HarryPottet pisze: ↑3 lata temuA to jest teraz to niewiem bo nie sledze tematu 3cmc bo nie przepadam.
Już wczoraj napisałem że ma to moc przez zanieczyszczenia, dzisiaj również dodałem że szczury się pochorowały i nie dałbym tego nawet nikomu za darmo bo jest to po prostu trucizna. Przypomina mi to dokładnie taką samą sytuację u tego V sprzed kilku miesięcy. Wtedy zamiast 4cmc również wysłał brudny temat który był w chuj mocny.
Gandalf, 2 negatywne opinie to awanturowanie się? Nie będę po prostu siedział cicho jak mysz pod miotłą tylko pisze swoje odczucia bo chyba na tym polega bycie rzetelnym użytkownikiem tego forum. Wolę narazić się na powszechną niechęć do mojej osoby niż narażać innych ludzi na wywalenie hajsu w błoto. Wydaje mi się że to jest dobra postawa
To trzeba być kogoś kolegą żeby wytykać mu jego błędy? Większej głupoty już dawno nie widziałem (Jak mam napisać na PM skoro nie mam rangi user? XD) Zjebałeś sobie opinie ludzi przez naganianie na oślep i tyle, zrozum swój błąd (nie jest to tylko moja opinia, wystarczy poprzeglądać niektóre tematy na forum)
their 3-CMC do not know, but their 3-MMC is totally useless: inert such as flour.