Ostatni post z poprzedniej strony:
Chyba właśnie dotarłem na sam kraniec internetu.Biskup_Analny pisze: ↑2 lata temuViksa, piksa
takBOnie, Na kolanach jak do klasztoru i znajdziesz RED FIRE PILLS, rozpalą nawet zakonnicę i zrzuci ci habit.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Chyba właśnie dotarłem na sam kraniec internetu.Biskup_Analny pisze: ↑2 lata temuViksa, piksa
takBOnie, Na kolanach jak do klasztoru i znajdziesz RED FIRE PILLS, rozpalą nawet zakonnicę i zrzuci ci habit.
Moja dziewczyna co prawda zakonnicą nie jest ale fakt, libido jej nieziemsko wyjebało po tych pigułachBiskup_Analny pisze: ↑2 lata temuViksa, piksa
Haha bardzo dobrze, pewnie w domu sie działy przebojeKrisper pisze: ↑2 lata temuMoja dziewczyna co prawda zakonnicą nie jest ale fakt, libido jej nieziemsko wyjebało po tych pigułachBiskup_Analny pisze: ↑2 lata temuViksa, piksa
No kuurwa było zajebiście Do dziś pamiętam tę nocm3xir pisze: ↑2 lata temuHaha bardzo dobrze, pewnie w domu sie działy przebojeKrisper pisze: ↑2 lata temuMoja dziewczyna co prawda zakonnicą nie jest ale fakt, libido jej nieziemsko wyjebało po tych pigułachBiskup_Analny pisze: ↑2 lata temuViksa, piksa
Warto wspomnieć, że u ChemCentrum pojawiły się również czerwone, jak i fioletowe pillsy. Fioletowe zawierają 200mg 3-CMC ICE, a czerwone 200mg 4-CMC BROWN. Jest to dobra opcja na posiedzenia w gronie znajomych, albo na jakieś imprezki. Fioletowy pills dostarczy pobudzenie wraz z euforią, a czerwony jest typowym dopaminowym euforykiem. Za to czarne pillsy zawierają 150mg 3-CMC + 50mg NEP STONE, co jest dobrą opcją dla tych, którzy potrzebują stymulacji wraz z nutką euforii. Warto się zainteresować tymi produktami.
no tak dla mnie to lepsza alternatywa od walenia w nos i potem smarkania non stopBendfellsTM pisze: ↑2 lata temuICE, a czerwone 200mg 4-CMC BROWN. Jest to dobra opcja na posiedzenia w gronie znajomych, albo na jakieś imprezki.
Ja się czaje nad zamówieniem ich. Próbowałaś?