Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, thx przydał sięKONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc
Profil sklepu: predatorRC
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
KONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc
Zapraszamy do kontaktu mailowego i zobaczymy co da się zrobić
ONE AND ONLY
Witam bardzo proszę o pilny kontakt w sprawie paczki jest mega problem
Ja wysłałem prośbę o hasło, liczęnh szybki kontakt, bo zależy nam na czasie dzięki wielkie z góry
Witam chciałem.sie z ko taktować z Predatorem, pisałem na email na pierwszej stronie ale bez odzewu.
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
Czasem nie działa, ale po jakimś czasie już działa
to przeczytaj ze dwie strony wstecz, tam gdzieś podaliśmy nowyDanielkokos pisze: ↑4 lata temuWitam chciałem.sie z ko taktować z Predatorem, pisałem na email na pierwszej stronie ale bez odzewu.
ONE AND ONLY
Udało mi się znaleźć w końcu chyba poprawny mail napisałem już chyba na wszelkie możliwe podane tutaj w sumie dobrze, że kontakt nie jest taki łatwy, żeby dostęp stały miało hermetyczne grono ;]
Siemka, chciałbym założyć konto ale nie widzę takiej opcji nigdzie ;p
Hello. I would like an access to your store. I am from Slovenia.
thanks
Tomaz
thanks
Tomaz
Z pewnością predatorRC, pomoże przy zamówieniu.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
predatorRC, Witam, dlaczego nie otrzymuje żadnych odpowiedzi na moje maile? Dotykając się przed sterami i miałem to zrobić po nowym roku. Od tamtej pory cisza...
predatorRC, jak wygląda sprawa rejestracji, chciałbym dokonać pierwszych zakupków bo fajna promka widze wleciała
Panie Predatorze proszę o kontakt, nie mogę się zalogować.
Z góry dzięki i pozdrowienia.
Z góry dzięki i pozdrowienia.
konto wieloletnie, zakupkow było trochę, teraz znowu by się coś przydało
Stare resety haseł nie działają, poradzicie coś PLIZ
Piąteczka, z góry dzięki i pozdrawiam.
Stare resety haseł nie działają, poradzicie coś PLIZ
Piąteczka, z góry dzięki i pozdrawiam.