NDH i HEP - pytanie
NDH i HEP - pytanie
Jak odróżnić od siebie te dwie marne substancje? Czy to ma w ogóle jakieś pozytywne działanie? Jak to dawkować i jaka droga podania?
NDH i HEP - pytanie
NDH występowało w formie beżowych płatków o nierównej strukturze, natomiast HEP to zasadniczo biały leekko lepiący się puder, który pod bankomatówką skupia się w lekkie kuleczki. Obydwa mają dawkowanie na poziomie do 100mg. Per Sniff znikome, per oral powinny wskazywać nienachalną stymulację. Przy NDH... mocne kardio, tachykardia... same uboki.
Ogólnie odczynniki w ogóle nie warte uwagi.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
NDH i HEP - pytanie
Pit_Ketonowy, po hepie katar jak cholera i ma dziwny smak
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
NDH i HEP - pytanie
Miałem styczność z hep.
Próbowałem tylko vapo.
Smak hujowy A dym śmierdzący.
A działanie dziwne taki pusty stim bez fajerwerków.
Napewno tego już więcej nie tkne.
A co do NDH to niewiwm.
Ale wydaje mi się, że szału nie zrobi.
Próbowałem tylko vapo.
Smak hujowy A dym śmierdzący.
A działanie dziwne taki pusty stim bez fajerwerków.
Napewno tego już więcej nie tkne.
A co do NDH to niewiwm.
Ale wydaje mi się, że szału nie zrobi.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
NDH i HEP - pytanie
I bought locally what i was told was hexen but it clearly is not. I Did 100mg line absoloutely burned back of my throat and completely inactive. Could it be HEP? and would oral or vaping be better because ive went through a gram of it now and i feel absoloutely nothing.
BTW its very fine white powder with crystally specks and theres no numbing sensation from it just horrible taste.
BTW its very fine white powder with crystally specks and theres no numbing sensation from it just horrible taste.
NDH i HEP - pytanie
I bought locally what i was told was hexen but it clearly is not. I Did 100mg line absoloutely burned back of my throat and completely inactive. Could it be HEP? and would oral or vaping be better because ive went through a gram of it now and i feel absoloutely nothing.
NDH i HEP - pytanie
Obecne sorty za chujowe ale to nie przekreśla samych substancji.
dobry HEP będzie mocniejszym adrenalinowce niż hexen.
Tylko trza dobra syntezę.
dobry HEP będzie mocniejszym adrenalinowce niż hexen.
Tylko trza dobra syntezę.
NDH i HEP - pytanie
Nie pomyslalbym ze cos takiego powiesz kolego
To ja dodam ze tolerka tez robi swoje
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
NDH i HEP - pytanie
aras, rozmawialiśmy o tym.
Im dłuższy łańcuch alkilowy tym więcej noradrenaliny.
Tak było jest i będzie. Jak będzie inaczej rozbijecie bank i zmienia chemię organiczna.
A tolerka ? Cóż 90proc ludzi nie myśli.
Dobry roślinny imao i TROCHĘ pea i będzie cud/miód malina.
Im dłuższy łańcuch alkilowy tym więcej noradrenaliny.
Tak było jest i będzie. Jak będzie inaczej rozbijecie bank i zmienia chemię organiczna.
A tolerka ? Cóż 90proc ludzi nie myśli.
Dobry roślinny imao i TROCHĘ pea i będzie cud/miód malina.
NDH i HEP - pytanie
To metabolit argininy.
Agmatyne wycofano z rynku bo zbyt mało informacji na jej temat.
Znajdują się jeszcze produkty gdzie się znajduje ale to już w małych ilościach.
Arginina jest zajebista, ale to potem.
Na początek skupiasz się na najbardziej istotnych rzeczach
A te wypunktował hash_oil
Agmatyne wycofano z rynku bo zbyt mało informacji na jej temat.
Znajdują się jeszcze produkty gdzie się znajduje ale to już w małych ilościach.
Arginina jest zajebista, ale to potem.
Na początek skupiasz się na najbardziej istotnych rzeczach
A te wypunktował hash_oil
NDH i HEP - pytanie
HEP would have large amount of numbing.
I will be getting a sample of a new synth that has been washed with AA. Vendor says vapes well and performs as NEP-light. I will run nose and mouth test. Will have to report back with my finding.