Ostatni post z poprzedniej strony:
Boss, noWędkarstwo ktos wedkuje ?
Wędkarstwo ktos wedkuje ?
Też się wędkuje, a oglądacie może filmy wędkarskie na YouTube?
Który kanał wędkarski najbardziej lubicie?
Który kanał wędkarski najbardziej lubicie?
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
janosik1358, mały rekin wędkarstwo francuskie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Też tych najbardziej lubię + Lucio i Rafish
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
alejchandro, wiosna i zaczynaj przygodę z wędką nad wodą!cisza i spokój
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Boss właśnie niedługo kupuje autko i jak będzie cieplej to zacznę jeździć nad jeziorko . Ostatnio raz wedkowalem jak byłem dzieckiem i jestem mega ciekawy jak to jest po opio czy benzo łowić rybki, wydaje mi sie, że to będzie 10 razy większa satysfakcja