Ostatni post z poprzedniej strony:
Hej Ludziska odzywał się do was Pred bo złożyłam zamówienie i cisza nie ma danych do przelewu a to juz 48 h prawie ba e mail tez cisza

Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Hej Ludziska odzywał się do was Pred bo złożyłam zamówienie i cisza nie ma danych do przelewu a to juz 48 h prawie ba e mail tez ciszaBoss z calym czacunkiem, nieche Cie pouczac jak masz zyc, aczkolwiek przez taki spam nawet jesli sie dokopia i odpowiedza na Twoj pierwszy@ to beda musieli przeczytac dwa kolejne = opoznione odpowiedzi dla innych.
Czytałem ze komuś po miesiącu doleciał ptaszek, więc dlatego zapytałem.MaVPL pisze: ↑5 lata temuPaczka w kraju docelowym z głównego magazynu wylatuje ****** i jest w miejscu docelowym następnego dnia rano - jeżeli nie rusza się 24-48h to zazwyczaj już nigdy nie wyjedzie. Nauczycie się że w logistyce i transporcie nie ma przestojów - Covid19 praktycznie nie wpływa na opóźnienia ( czasami może się zdarzyć że z piątku na poniedziałek track się nie rusza - ale to też nie jest wytyczna gdyż mój ostatni transport jak nigdy przez weekend przejechał 1100km , a 5 wcześniejszych orderów stało i czekało do poniedziałku )
Na początku mega, jednak trzeba zrozumieć, że to tylko ludzie tak jak i my.. no chyba, że co poniektórzy to boty