Ostatni post z poprzedniej strony:
Tylko nie bierz 4cmc od sanda bo nie jest to czwórka warta zachodu...u kogo zrobię ŁATWO DOBRE ZAKUPY ??
u kogo zrobię ŁATWO DOBRE ZAKUPY ??
Nic nie wnoszące i bez sensu powiadasz?Vidoma pisze: ↑3 lata temuJak ja 'uwielbiam' takie komentarze... Nic nie wnoszące i bez sensu. Jeśli już poświeciłeś czas na przeczytanie wątku to może poleć jakiś kantor bez weryfikacji, który sam używasz? Nie chodzi tu o wyręczanie kogoś w zdobyciu informacji, tylko transakcje bitcoin to temat rzeka i można na początku zagubić się w natłoku informacji. A ewidentnie widać, że autor posta chce załatwić sprawę w miarę szybko, bo przed weekendem
Autor prosił aby go pokierować,jak zakupić btc bez zakładania konta, więc wskazałem mu pewną możliwość.
Więc pytam, o chuj ci chodzi człowieku???
Lewą nogą wstałeś???
Znalezienie tego w google zajmuje 5 minut...
W następne 10 ,pieniądze wysyłasz do vendora...
No chyba ,że ktoś jest mało rozgarnięty...
Ale w takim razie lepiej, aby się nie brał za dopalacze.
A temat bitcoina to nie jest czarna magia...
Pozdro
Wiosna
Dokonałem wpłaty w bitomacie.
Dostałem info na stronie sanda, że zamówienie ok i ze dostanę maila z potwierdzeniem.
Niestety nie dostałem maila a sand nie odpowiada na moje maile.
Może to tylko chwilowe nie odpowiadanie i się odezwie. Lub po prostu zrobi wysyłkę.
Do piątku mam czas. Zobaczymy czy Sand zrobi mi weekend czy go popsuje
Trochę mnie martwi ten brak odpowiedzi.
Dostałem info na stronie sanda, że zamówienie ok i ze dostanę maila z potwierdzeniem.
Niestety nie dostałem maila a sand nie odpowiada na moje maile.
Może to tylko chwilowe nie odpowiadanie i się odezwie. Lub po prostu zrobi wysyłkę.
Do piątku mam czas. Zobaczymy czy Sand zrobi mi weekend czy go popsuje
Trochę mnie martwi ten brak odpowiedzi.
czy ktoś mi może doradzić jak anonimowo zapłacić BTC za zamówienie ?czy mogę swoje środki z giełdy przelać na portfel desktopowy czy na smartfonie i z niego anonimowo przelać środki ventorowi?do bitomatu mam daleko i nie chcę płacić 200 zł prowizji
hahha
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Przecież to są kurwa jakieś jaja...
Gówniażeria chce się wziąć za RC ,nie mając zielonego pojęcia co i jak ugryźć...
Bez komentarza
Gówniażeria chce się wziąć za RC ,nie mając zielonego pojęcia co i jak ugryźć...
Bez komentarza
Wiosna
Wtorek rano była kasa wpłacona.
W *** miały wyjść paczki od sanda.
Niestety nie dostałem żadnej przesyłki albo informacji o numerze przesyłki a o taki prosiłem.
Zobaczymy jutro czyli w poniedziałek.
W *** miały wyjść paczki od sanda.
Niestety nie dostałem żadnej przesyłki albo informacji o numerze przesyłki a o taki prosiłem.
Zobaczymy jutro czyli w poniedziałek.
Wiadomość moderatora
Scalono
bullet, musisz czekać, obsuwy się zdarzają.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
bullet, nie zamawiaj jak nie znasz zasad jakie obowiazuja o danego V. sandheavens, nie dostarcza nr przesylek
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
No pewnie, że takbeeniepatu pisze: ↑3 lata temuchemiczny, takie czasy. Maja prawo ale pozwol im ponosic konsekwencje
Po stokroć taaaaak.
Nic lepiej nie uczy jak życie...
Miłego dnia życzę wszystkim
Wiosna
Dokładnie i na huj mi ten numer jeszcze wpadnie w niepowołane ręce.
Zresztą przy moich ilościach to wyjebane mam w track rakieta zawsze dochodzi
Będzie dobre
To wakacyjny wysyp trolli. Nawet nie potrafią przeszukać forum aby znaleźć podstawowe informacje
Kosmiczne. Nie ma sensu wdawać się w dyskusję z tymi ćwierćwałkami intelektualnymi.
No i co poradzić na to byki?
Kto to jest ventor? Czyżby ten co produkuje wędki? Byki szkoda słów na trolle.
Panowie... dziękuję
I tym wesołym akcentem, nie rozwijajmy już tej szyderczej myśli.
Jakby nie było,czasem i nam zdarzyło sie popełnić gafę...
Wiosna