Ostatni post z poprzedniej strony:
Seds, Reseller od ja*zc**ów pod linkiem ch**.*u (linka całego nie napiszę, pojawi się nowy temat tego sklepu jeśli będzie zaakceptowany kiedyś przez modów, priv pisać nie mogę więc jak odcyfrować więc pytaj innych o pomoc, a jak nie dajesz rady to wygoogluj głównego Holenderskiego producenta i dostawcę RC i sprawdź strony jego pośredników (retailers) - dopasuj pośredników do zakrytej nazwy co podałem, bo nie którzy podani tam potrafią oszukać na tyś. zł, ten jeden sklep akurat mam sprawdzony paroma zamówieniami) ma pełno canna w ofercie i maczankę. Niestety musisz co tydzień sprawdzać czy uzupełnili zapasy. Wykupiłem już wszystko co było na stanie 5CL-ADB-A, prawdopodobnie nowa dostawa większości canna będzie z rozpoczęciem nowego miesiąca po banie RC (nie które canna będą zakazane przykładowo i część znikła z oferty), a to canna które szukasz wróci wkrótce po wyprzedaży która miała miejsce nie dawno (mały napis: SALE pod canna znaczy właśnie wyprzedaż substancji przez co jest trochę tańsza i powoduje w ludziach szał kupowania, bo promocja ).Gdy przy produkcie pisze "SALE" temu sklepowi zdarza się jak za dużo kupisz uzupełniać brakującą gramaturę proszku w osobnym woreczku kryształami, ale powiem, że dokładnie tak samo kopią i nie ma różnicy
To co obecnie mają na stanie z mocnych canna i duży zapas to: EG-018 oraz CBM-151