Ostatni post z poprzedniej strony:
Też testowałem jakiś czas temu od ChemCentrum, i powiem tak, że coś za mało się pisze o tym produkcję
Jest naprawdę zajebisty
Na sylwestra by się idealnie nadał
Ostatni post z poprzedniej strony:
Też testowałem jakiś czas temu od ChemCentrum, i powiem tak, że coś za mało się pisze o tym produkcję
Dokładnie, bardzo mało się pisze o produkcie od ChemCentrum, co według mnie jest nieuzasadnione. Sam byłem w szoku, gdy spróbowałem po raz pierwszy 6-APB od naszego Vendora. Czysta euforia, rozpłynięcie. Idealny zamienik M-ki. Do tego czas działania jest o wiele dłuższy, a to tylko kolejny z wielu powodów, dlaczego warto się tym odczynnikiem zainteresować. Polecam każdemu.
Dociągałem CMC-ki na zejściu, i nic złego się nie wydarzyło. 6-APB smyra serotoninę, a CMC-ki bardziej oddziałują na dopaminę. Chodź muszę jednak przyznać, że w moim odczuciu delikatnie słabiej działała trójeczka i czwóreczka po zabawie z 6-APB. Ale mimo wszystko fajnie umiliły mi one czas zejścia. Nie jest ono jakieś ,,ciężkie", ale chciałem jeszcze przedłużyć sobie zabawę. A jakby ktoś szukał dobrego sortu, który będzie w stanie zastąpić wam MDMA to polecam zajrzeć do ChemCentrum, w moim odczuciu jest to lepszy zamiennik standardowej ekstazy. I w dodatku działa o wiele dłużej