Tohnod pisze: ↑9 mies. temu
OK, poczytałem więcej i widzę, że vendorzy mają w ofercie. Szkoda, że trzeba czekać z dostawą. Chyba, że jest jakaś metoda by gdzieś coś kupić w aptece coś?
Jak masz recepte to dostaniesz w aptece, jak nie to pozostają jedynie vendorzy i RCkowe benzo.
Bugaj, Jeszcze co do 3-cms + NEP, to widzę, że ChemCentrum, ma black pills które zawierają właśnie 150mg 3-cms i 50mg NEP stone... czyli jednak to jest dobry mix?
W takim razie pytanie co do orala, bo ja zawsze sniff. Jak najlepiej przyjąć i 3-cmc i np NEP, w papierku OK, czy lepiej zdobyć właśnie takie kapsułki jak black pills?
No i swoją drogą, jaki to interes brać pillsy po 20pln, jak czysty 3-cmc ICE jest znacznie tańszy?
Tak, mają takowe pillsy i niedługo prawdopodobnie wracają na rynek.
Mix jak najbardziej dobry, możesz poczekać na powrót albo zrobić bombki samemu.
Oral troszeczke dłużej się ładuję niż siff ale dłużej trzyma i w przypadku 3CMC troszeczke inny profil działania - bardziej euforyczny, dlatego w tym mixie jest też NEP, aby zbalansować tę eurofię do stymulacji, czy w papierku czy w kapsułce celulozowej to moim zdaniem nie ma znaczenia, możesz nawet sobie to do soczku wsypać albo jakiegoś drinka/piwka i wypić ( w takim wypadku polecam np 50ml jakiegokolwiek soczku, wsypać naszego mixa i walnąć niczym kielona, niweluje nieprzyjemny smak.
Co do ostatniego pytania to normalka, że surowe substancje są tańsze od gotowych pugułek, biorąc je oszczędzasz swój czas na odmierzanie dawek i kołowanie kapsułek, oczywiście można bombke zrobić w chusteczce zamiast kapsułce, ale mając kapsułki zyskujesz taką wygode, że możesz sobie kilka kapsułek wziąć do kieszeni i mieć zawsze pod ręką gotowe.
W chusteczce ciężko takową bombkę przechowywać bo w kieszeni chusteczka będzie sie rozwalać. Czyli kapsułki dużo wygodniejsze.
Ville90 pisze: ↑9 mies. temu
A ja mam pytanie co do bombki przed oralem , kruszycie wczesniej kamyki czy całe w chusteczkę ? A jest w tym jakas roznica jak zjem prosto z ręki ?
Skruszone teoretycznie szybciej się wchłania przez organizm ale nie raz mi się zdarzało połknąć kawałek kamyka i to bardzo dużego znaczenia nie ma, jak nie masz warunków na skruszenie to zjedzenie kamyka też powinno być ok.
Nie no, zarówno kapsułki jak i chusteczka rozpuszcza się już w żołądku, z drugiej strony nie rozumiem dlaczego miałyby rozpuszczać się w jelitach? Myślę, że lepiej jak rozpuści się w kwasach żołądkowych niż w jelitach, potem sranko mogłoby być nieziemskie.
Ville90, Kruszyć to napewno, bo się lepiej, a na pewno szybciej wchłania. Ja pytam o kapsułki, bo może w kapsułach przelatuje przez zołądek i wchłania się w jelitach?