Ostatni post z poprzedniej strony:
Ja nigdy nie miałem okazji narzekać na kontakt z sandheavens, wiadomo vendor też człowiek i w weekend też chce odpocząć czasem a tym bardziej teraz sezon wakacyjny,ale najdłużej na kontakt do 48 h czekałem
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
Ja nigdy nie miałem okazji narzekać na kontakt z sandheavens, wiadomo vendor też człowiek i w weekend też chce odpocząć czasem a tym bardziej teraz sezon wakacyjny,ale najdłużej na kontakt do 48 h czekałemU mnie podobnie ponad tydzień czekania. W międzyczasie kontakt z V (parę dni temu), w odpowiedzi informacja, iż max dzisiaj miała paczka wylądować, co niestety nie nastąpi. Jakieś informacje sandheavens? Zamówienie: EFFBOSDVJjanosik1358 pisze: ↑8 mies. temusandheavens, Ponad tydzień temu poszło zamówienie i dalej nie wysłane, co się dzieje? Płatność zaakceptowana.
Numer zam. CFPQAG...
jeżeli są powody dla których ptaszek nie umiem wylądować w końcu, lata juz 10bdni to chyba jak wyląduje to n pusto no bo ile można latac - żarcik;) ale może coś jest na rzeczy jest , to niech środki wrócą na miejsce- nie leży mi to na maxa ale czekać dłużej - chętnie tylko ile mam czekać jeszcze i czy się doczekam - tego juz pewny nie jestem- a bylem na 100% w zeszłym miesiącujak przebierałem co by się tu- hmmm kontak - prosba - co robimy?
Ten post ma wysoką reputację.