Ostatni post z poprzedniej strony:
4 na pewno będzie o wiele silniejsza od 3, mówię o prawdziwej 4 i prawidzwej 3.Różnice między 3-CMC (Metaklefedron) a 4-MMC (Mefedron)
Różnice między 3-CMC (Metaklefedron) a 4-MMC (Mefedron)
Ja próbowałem ostatnio 3 i 4 to różni się tym że 3 ma więcej speeda niż euforii i bardziej pali śluzówkę nosa za to 4 którą aktualnie mam to sama euforia i troszkę speeda tak że idzie zasnąć normalnie na tym, też pali ale nie aż tak jak 3. Chyba trafiłem na hu*owy sort bo inaczej pamiętam 4-cmc wjazd jakby muł kopnął w nochal, nieogar i zaraz potem ogromna euforia niestety magia szybko znikała i pozostawała stymulacja z odrobiną euforii. A każda kapsułka 250-400mg to aż robiło się ciepło w środku hehehe teraz po kapsułce czuje tylko lekkie mrowienie przez chwilę więc wale tylko sniffy.
Gdybym nie był narkomanem... to mógłbym powiedzieć że jestem dobrym człowiekiem.
YinJangcy, dla mnie największym dylematem w czwórce był fakt, że właśnie najczęściej występowała pluszowość i wbijanie w fotel, jak po mdma, ale w czwórce nie da się tego przebić.
Jak ktoś chce efekt jak po emce, to chyba najlepiej zmiksować 3 i 4
Sama trójka to jak mówisz, ma o wiele więcej speeda i niemalże zawsze dobra trójka dodaje energii do robienia czegokolwiek.
Jak ktoś chce efekt jak po emce, to chyba najlepiej zmiksować 3 i 4
Sama trójka to jak mówisz, ma o wiele więcej speeda i niemalże zawsze dobra trójka dodaje energii do robienia czegokolwiek.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gandalf dobrze to ujął to jest właśnie największa różnica między nimi.Gandalf pisze: ↑4 dni temuYinJangcy, dla mnie największym dylematem w czwórce był fakt, że właśnie najczęściej występowała pluszowość i wbijanie w fotel, jak po mdma, ale w czwórce nie da się tego przebić.
Jak ktoś chce efekt jak po emce, to chyba najlepiej zmiksować 3 i 4![]()
Sama trójka to jak mówisz, ma o wiele więcej speeda i niemalże zawsze dobra trójka dodaje energii do robienia czegokolwiek.![]()
Swoją drogą, nie macie wrażenia, że dzisiejsze 4-MMC, nawet to prawdziwe, rzadko kiedy dorównuje legendarnym sortom sprzed kilkunastu lat?
czy probowales 4cmc czy 4mmc? bo o porownaniu do mefedronu jest ten temat.
mglistyprzekaz, moze dorownuje, tylko nasze organizmy sa styrane i reaguja gorzej na jego dzialanie
No racja teraz dobrą czwórkę bardzo ciężko trafić.mglistyprzekaz pisze: ↑2 dni temuSwoją drogą, nie macie wrażenia, że dzisiejsze 4-MMC, nawet to prawdziwe, rzadko kiedy dorównuje legendarnym sortom sprzed kilkunastu lat?
Polecam sprawdzić u Katy, ma bardzo fajny analog 4-mmcpiatkowyzbychu pisze: ↑1 dzień temuNo racja teraz dobrą czwórkę bardzo ciężko trafić.mglistyprzekaz pisze: ↑2 dni temuSwoją drogą, nie macie wrażenia, że dzisiejsze 4-MMC, nawet to prawdziwe, rzadko kiedy dorównuje legendarnym sortom sprzed kilkunastu lat?
Próbowałem u Katy i uważam, że jeden lepszych analogów klasycznej czwórki, ale wiadomo, że lepiej sprawdzić pod siebie.