Ayahuasca, dostępność w PL, gdzie dostać?
Witam.
ktoś może wie czy gdzieś w Polsce da się dostać Ayahuasce?
Z tego co wiem jest to psychodelik, nikt z Vendorów tego nie posiada.
Da się gdzieś w PL ogarnąć?
Bo za nim udam się do Ameryki Południowej(a na pewno udam), minię trochę miesięcy jak nie lat.
ktoś może wie czy gdzieś w Polsce da się dostać Ayahuasce?
Z tego co wiem jest to psychodelik, nikt z Vendorów tego nie posiada.
Da się gdzieś w PL ogarnąć?
Bo za nim udam się do Ameryki Południowej(a na pewno udam), minię trochę miesięcy jak nie lat.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
- Status:
-
janosik1358, ostatnio gdzieś znalazłem bodajże z Niemiec dostawa wszystkie składniki do przyrządzenia tego napoju. Jak znajdę to Ci podeślę. Najbliżej jak chcesz udać się na rytuał to są organizowane w Czechach. Kambo z jadem żaby jest w Warszawie.
Dodano po 35 sekundach:
PS. Jakbyś był chętny na Czechy dawaj znać mogę jechać.
Dodano po 35 sekundach:
PS. Jakbyś był chętny na Czechy dawaj znać mogę jechać.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
- Status:
-
Wpisz sobie AVALONMAGICPLANTS w google tam znajdziesz wszystko.
- Status:
-
adhock nie kupowałem i nie chce się wypowiadać. Czechy koszt lekko ponad tysiąc złotych więc odpowiedz sobie sam czy warto ryzykować.