Jak uniknąć zjazdu następnego dnia?
Jak uniknąć zjazdu następnego dnia? Macie jakieś sprawdzone metody oprócz takich typu "nie przesadzać z nowościami"?
Najlepiej to sie nawadniac podczas badan, starac sie cos zjesc oraz chociaz troche pospac i zazyc jakies suplementy.
Jak sie prowadzi zdrowy tryb zycia i nie przesadza to zjazdy sa niewielkie.
A na drugi dzien to samo praktycznie, a konkretnie masz napisane w temacie o wyjsciu z twarza a tym samym dziale.
Jak sie prowadzi zdrowy tryb zycia i nie przesadza to zjazdy sa niewielkie.
A na drugi dzien to samo praktycznie, a konkretnie masz napisane w temacie o wyjsciu z twarza a tym samym dziale.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
za duzo nie dac do pieca i pamietac o nawadnianiu organizmu i jesc zdrowe posilki plus owoce banany jablka mandarynki. ;] plus jakis kefirek maslanka naturalna sok z pomidorow
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Siema panowie macie jakieś sprawdzone sposoby na zjazdy po cmc . Nieważne czy jebne szczura czy 5g mam zwale 3-4dni ogólnie w huj obniżone samopoczucie
siema witam wszystkich z reguły zajmuje się sprzedawaniem rc ale też niekiedy lubie cos zjeść z reguły 3cmc dziś np. zjadlem 3 na 2 osoby w maks 5 godzin i niestety po zabawie wracam do domu A tu zwala osłabienie często lubie sobie wkrecac fazy z sercem lub inne dziwne fazy dodam że mam nerwice te zjazdy niekiedy Aż mnie potrafiafia wykończyć ehh dodam że tak grubo to lecialem ale 6 miesiecy temu tak ze tolerka mała . jak pozbyć się zjazdu ja proponuję dobre nastawienie psychiczne plus kompleks witamin typu np olìmp plis magne b6 forte jeść według danych producenta masz też z benzo ale to na ostatni ratunek polecam dużo pić wody soków . choć lubie sobie wkręcić faze to wiem że to dzieje w mojej głowie tak ze nic sobie panowie i panie nie wkrecac i oczywiście sen im więcej tym lepiej pozdrawiam
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Siema, skąd miałeś to 3-cmc ? Bo takie schizy pojawiały mi się tylko jak 3-cmc okazywało się delikatną mieszanką z 4-cmc.... albo jeszcze z czym innym.
Jak lubisz wkręcać fazę, proponuję całkowicie odstawić NEP, HEXEN i inne stymulanty. Brać tylko lightowe 3-cmc. I nie iść na siłę spać jak się szczura pociągneło... bo to nie ma sensu.
Jak szczur poszedł, to przez 3 godziny nawet nie ma co do łóżna kłaść się spać, bo będzie serducho dawało czadu.
Dodano po 1 godzinie 20 minutach 46 sekundach:
Siema, z tego co wiem, jadłeś 3CMC BIG. Przeczytaj moją recke o nim. BIG mnie kiedyś wyschizował.....
Jak lubisz wkręcać fazę, proponuję całkowicie odstawić NEP, HEXEN i inne stymulanty. Brać tylko lightowe 3-cmc. I nie iść na siłę spać jak się szczura pociągneło... bo to nie ma sensu.
Jak szczur poszedł, to przez 3 godziny nawet nie ma co do łóżna kłaść się spać, bo będzie serducho dawało czadu.
Dodano po 1 godzinie 20 minutach 46 sekundach:
Siema, z tego co wiem, jadłeś 3CMC BIG. Przeczytaj moją recke o nim. BIG mnie kiedyś wyschizował.....
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Kierownik Nie rób dorzutek, a jak już musisz, to niech będą mniejsze od pierwszej dawki. Pamiętaj o nawodnieniu. Dobrze się wyśpij po badaniu. Nie jedz niezdrowych rzeczy podczas badań. Przed snem łyknij sobie porcję melatoniny i 5-HTP.
NieZwyczajnie, trzeba pamietac zeby nigdy nie badac rc na pusty brzuszek tylko cos zjesc pozywnego w tym warzywa i owoce jakis kefir plus witaminy i wazne tez jest zeby nawadniac organizm to najwazniejsze , i tez zeby nie dac za duzo do pieca ;d
bartek6464, Siema, Nie mam zwały od bardzo dawna a miałem zawsze tragiczne. Żadne ziółka czy tam pakiety witaminowe wam nie pomogą, musicie mieć zasoby w organizmie do tego. Żeby je mieć trzeba:
- posiadać wysoką ilość wit. D w organizmie. Do tego trzeba się opalać i jest śledzie.
- moja dieta na dzień po to śledzie albo dużo parówek dobrej jakości, nie będę się rozpisywał dlaczego, już o tym pisałem
- poprawić naczynia krwionośne wit. C, wystarczy 200 mg dziennie, po miesiącu poprawi wam ona też zdrowie, pomoże zregenerować "uszkodzenia"
- do 3/4-cmc kategoryczny zakaz upijania się, można wypić 3-4 piwa albo max 3 drinki, wypicie już 0.35-0.5 gorzały da efekt mega zwały
- pić dużo ale.... przy 3/4-cmc jest tak, że co wypijecie to wysikacie i jeszcze więcej... dlatego...
- na koniec badań zjeść zupę albo danie i wypić 2 piwa na sen. Posiłek powinien być dosolony dobrze ale też zawierać dużo potasy czyli ziemniaki,pomidory, fasolę, surówki. Chodzi o to żeby dostarczyć elektrolitów. Piwo za to bardzo fajne płucze żołądek i nerki, do tego uspokaja i pozwoli nam usnąć. Fajnie nie pić alkoholu do badań i dopiero na sen sobie golnąć. Piwo+posiłek nas nawodni a nie odwodni.
- zwała po 3/4-cmc to efekt uszkodzenia śluzówki nosa. Z powodu euforii tego możesz nie czuć po prostu masz popaloną tkankę i organizm zużywa zasoby do regeneracji zamiast do uzupełnienia neuroprzekaźników, leci bardzo sód i potas. Dlatego....
- walnij tylko 1-2 małe szczury 100-150mg a resztę w bombkach
- uwierzcie to działa....badam nieprzerwanie od...bardzo dawna...stopki nie miałem od..... nikt i tak mi nie uwierzy... a dalej klepie, a od roku nie mam zwały jak przestrzegam BHP.
- posiadać wysoką ilość wit. D w organizmie. Do tego trzeba się opalać i jest śledzie.
- moja dieta na dzień po to śledzie albo dużo parówek dobrej jakości, nie będę się rozpisywał dlaczego, już o tym pisałem
- poprawić naczynia krwionośne wit. C, wystarczy 200 mg dziennie, po miesiącu poprawi wam ona też zdrowie, pomoże zregenerować "uszkodzenia"
- do 3/4-cmc kategoryczny zakaz upijania się, można wypić 3-4 piwa albo max 3 drinki, wypicie już 0.35-0.5 gorzały da efekt mega zwały
- pić dużo ale.... przy 3/4-cmc jest tak, że co wypijecie to wysikacie i jeszcze więcej... dlatego...
- na koniec badań zjeść zupę albo danie i wypić 2 piwa na sen. Posiłek powinien być dosolony dobrze ale też zawierać dużo potasy czyli ziemniaki,pomidory, fasolę, surówki. Chodzi o to żeby dostarczyć elektrolitów. Piwo za to bardzo fajne płucze żołądek i nerki, do tego uspokaja i pozwoli nam usnąć. Fajnie nie pić alkoholu do badań i dopiero na sen sobie golnąć. Piwo+posiłek nas nawodni a nie odwodni.
- zwała po 3/4-cmc to efekt uszkodzenia śluzówki nosa. Z powodu euforii tego możesz nie czuć po prostu masz popaloną tkankę i organizm zużywa zasoby do regeneracji zamiast do uzupełnienia neuroprzekaźników, leci bardzo sód i potas. Dlatego....
- walnij tylko 1-2 małe szczury 100-150mg a resztę w bombkach
- uwierzcie to działa....badam nieprzerwanie od...bardzo dawna...stopki nie miałem od..... nikt i tak mi nie uwierzy... a dalej klepie, a od roku nie mam zwały jak przestrzegam BHP.
Ja unikam zjazdu w rózny sposób, zależnie od tego co brałem. Woda i minerały to podstawa, a reszta jest zależna od wzietych substancji i ochoty. Na pewno dobrze jest mieć, dobrze przyswajalne minerały np. cytrynian magnezu (badz inny chelat), potas, wapń (ale nie gówniany węglan wapnia, a najlepiej hydroksyapatyt wapnia z netu, bo w aptekach nie ma, ewentualnie jakąś chelatowana postać) oraz inne minerały i witaminy. Też trzeba pamietać zeby je łaczyć z jedzeniem i też trzeba znać sie na temat przyswajalności suplementów, minerałów i witamin kiedy je łączymy, bo obecnośc lub zła proporcja jednej substancji moze blokowac przyswajanie drugiej, dlatego np. multiwitamina to totalna pomyłka, bo na ogół przyswaja sie w 5-10%, a reszte organizm musi odtruć z organizmu, wiec paradoksalnie mozna sobie zaszkodzić multi-witaminami. Tutaj daje też info o suplementach diety co mogą pozytywnie wpłynąć na zjazd, ale sam niewiele wiem o tych rzeczach z własnego doświdczenia https://testosterone.pl/wiedza/nootropy-praca-mozgu-na-nowym-poziomie/ . Oczywiście oprocz tego to zdrowa dieta, czyli brak śmiecio-jedzenia, a jak ktoś chce jeszcze lepiej dietą wpłynąć na zdrowie to polecam "zasady łączenia produktów" i diete dostosowana pod grupe krwii i lekko strawne rzeczy. Jezeli mam problemy z nadkwasota, zgagą, itd. to nie leże po jedzeniu i stosuje diete do zrównoważenia kwasów i zasad w zołądku, ale nie biore gównianych tabletek z med. konwencjonalnej, którymi sie przejechałem, a raczej stosuje sie do zaleceń z medycyny naturalnej (jadwiga górnicka - choroby układu pokarmowego), trwa to max 1-2dni a nie ja w przypakdu zjebanych tabletek qrwa nawet i miesiące. Raczej taki dzień wypoczywam, a jak brakuje mi serotoniny to albo biore 5-htp albo jem banany.
Sam wapn jest istotny ale potrzebne sa witaminy pod jego zagospodarowanie.
Glownie d3k2.
Najlepiej przyswajalny wapn mamy z wod mineralnych i maku.
Zgaga to deficyt kwasu solnego i pepsyny w zoladku.
Nadmiar jakichs tam innych kwasow.
Fajnie dzialaja wody typu zuber ktore zgage niweluja w 10minut.
Potwierdzam. Mialem nietypowy refluks, bo objawy jakie miałem świadczyły o jakies grypie albo alergii. Dostałem antybiotyk od zjebanego lekarza. Wkoncu brat powiedzial mi ze to od refluksu i pomogła właśnie dieta + nielezenie po jedzeniu. Dodam ze jest to dieta z Ksiazki a nie jakies gowniane zalecenia tych "lekarzy" zwanych przeze mnie
agentami koncernów farmaceutycznych
Napisałem tak ogolnie co do wszystkich mitamin i minetałów. Co do wapnia to zgadza sie ta wit D + opalanie do 30min dziennie dla przekształcenia wit D w aktywniejsza postać. Co do witaminy k2 a dokladniej k2mk7 bo taka postać jest najlepsza to tez sie zgadza.
Natomiast wapnia w wodach na ogol duzo nie ma i nie jest to tak dobrze przyswajalny wapń jak najaktywniejsza postać wapnia hydroksyapatyt, ktory strukturalnie przypomina kość ( mozna jesc tez wnetrze kosci zwana "istota gąbczasta" dla zrodla dobrze przyswajalnego wapnia). Mak jest dobrym zródłem wapnia ale trzebaby go duzo jesć. Tez kapusta, szparagi. Zreszta nie bede pisał za duzo tylko podam tytuł dobrej ksiazki "zdrowe kości" - Lara Pizorro o ile sie nie myle.
Co do innych rzeczy ktore robie to np. sie masuje albo rozciagam, bo czasem po niektorych rzeczach mieśnie siespinają. Czasem tez do firjoterapeuty chodze. Ostatnio tez czytam o medytacji ale nie wiem na ile to moze cos pomoc w temacie.
Delysidus, REFLUKS TYLKO DIETA POMOZE ja po piwie zaraz mam zgage kwas jak cholera ;[ lekarz mowil mi ze to ciezko wyleczyc jest
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Przeczytaj ksiazke Jadwigi Górnickiej "choroby ukladu pokarmowego". Badz inne ksiazki z medycyny naturalnej co pisza o problemach trawiennych itd., bo tutaj sobie duzo lepiej radzi med. nat. niz med. konwencjonalna. Nie wiem co Ci lekarz za diete dał, ale jak te gówno z med. konwencjonalnej to niewiele Ci pomoze. Polecam przeczytać, bo tam nie ma za wiele do czytania i to praktyka powie czy lepsze jest leczenie z ksiazki czy to co teraz stosujesz, bo moze ksiazki maja racje a moze sie myle w Twoim przypadku.