SAMPL od chemcentrum ilości 1. 35g
Biały kryształ o przyjemnym zapachu jak bym miał być kaszmir nie no żartuje mi przypomina nepa
jebiste w huj Columbia to premium przekozak kucharz zna się na robocie!!!
1 giet starczył na całą noc na dwoje i jeszcze zostało na drugi dzień cały dzień napprany w huj chodzę, zapach mi przypomina nepa a nie chrzan jak pisali inny ,schizuje troorech mi się wydawało na drugi dzień że czołgi radzieckie pod Gate mi przyjechali speeda na początku skromnie czuć słaby ale z kolejnymi etapami rośnie że aż nawet przewagę nad Euforią chemcentrum ma bardzo dobry specyfik dawki od zacząłem od 50 mg ale można śmiało walić 100 mg naspidowany w huj jestem to co 1.5 godziny dorzucenie skutecznie działa a jeszcze czeka na mnie NEP grubo będzie się działo sory za błędów kupę ale obraz się rozpływa no grubo się nawon hale oj grubo ciekawe ile potrzyma bo jeszcze NEP czeka na testy jakoś zajebiście się piszę tą pozytywną opinię jakość zachwyca jak ten NEP będzie takiejże jakości macie nowego starego bo raz u was zamawiałem ale nie byłem zachwycony tym co mi sprzedał poprzedni właściciel hexa który poschozowal mnie w huja tutaj poziom na najwyższym poziomie podsumowując
Polecę każdemu kto jest zwolennikiem. Czystej postaci stymulacji a libido to kosmos damskiej jak i męskiej strony co my po tym nie wyrabiali w łóżku zero granic aż mi wstyd dziś jak wspomniałem sobie wyobrazić jak tam jest wszystko ok pamiętam że kiedyś zajebał parę lat temu była hujnia nocki zajebiste lepsze niż Kardashian ciało lepsze niż Kardashian wyświetleń strony co my tu mamy serio konkret sort krąży wokół ziemi pobierać jedynie w celach komercyjnych nie jest pączkiem baba nie jest to bardzo ważne żeby hais się zgadzal pozdrawiam wszystkich serdecznie elo
Dodano po 2 godzinach 33 minutach :
penetrator pisze: ↑3 lata temu
Bobek, ChemCentrum, ode mnie dla was temat idealny utwór tez
ta muzyka idealnie pasuje do tego stanu co jest po Columbi syntetycznej jeszcze po lajnie i koniec wora jutro będzie futro