Ostatni post z poprzedniej strony:
na cebu**e sa duzy wybór
Ja wiem i dlatego napisałem, że 200mg dla kogoś bez tolerki to idealna dawkaKleopatra pisze: ↑1 rok temuAle my mówimy o pigułach a w nich jest 200mg.Mefedron90 pisze: ↑1 rok temuNo dla kogos bez tolerki to wiadomoJa juz majac duze doswiadczenie biore 250 mg i jest ideolo
![]()
![]()
Ja to praktycznie zawsze używałem papieru toaletowego lub chusteczki. Podbierałem kawałeczek aby starczyło do zrobienia mini kuleczki z tego i poprostu wsypywałem tam odpowiednią ilość materiału, zamykałem i skręcałem górę aby wyszła mini kulka coś jak diabełek ten taki do rzucania który strzela (niżej zdjęcie) tylko że zamiast z substancją która strzela od uderzenia jak w oryginalnych diabełkach no to tam był materiał
Chusteczka albo papier toaletowy.
Kawałeczek takiej wielkości jak na zdjęciu z diabełkami nie zaszkodzi. Żołądek to na spokojnie przerobi i nic się nie wydarzy niedobrego. Oczywiście jeżeli by się zjadło cały listek papieru toaletowego na raz to już może coś się wydarzyć. Nigdy nie srałem papierem robiąc takie bombki wielkościowo jak te diabełki