Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
tonielogin
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: tonielogin » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

No niby tracking ruszył ale ***** znowu się zatrzymał. Ja to nie wiem o co chodzi. Ekspres to na pewno nie jest

Wiadomość moderatora

prosze nie pisać takich szczegółów

Status:
kucezgwiazd
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 18

Nieprzeczytany post autor: kucezgwiazd » 5 lata temu

mam to samo co przdmowca, a polska jego filia nie widzi w systemie tej paczki.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

tonielogin, kucezgwiazd, coś się dzieje w kraju nadawcy, paczki stoją dłużej niż powinny ;/ też czekam. Kontakty z firmą przewozową na tym etapie - NIE ZALECANE!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Tracer
Dyso-sensei
Newbie
Reputacja: 25

Nieprzeczytany post autor: Tracer » 5 lata temu

dokładnie, pisałem już wcześniej - kosmita normalnie z nami pisze a paki stoja dalej w miejscu o co kaman ?

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2033

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

[email protected]

DZIAŁA PONOWNIE
ITS WORKING AGAIN

205 nieprzeczytanych / unread
ONE AND ONLY

Status:
Skrzat
Ssak
Newbie
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: Skrzat » 5 lata temu

predatorRC, napisales ze generujecie etykiety przez weekend a wysylacie w ciagu tygodnia.
to sie niby zgadza bo etykiety generujecie faktycznie, ale nie nadajecie potem paczek bo status u przewoznika sie wcale nie zmienia, jest tylko info ze wprowadzono do systemu
napisalem do was na contact o moja zaginiona pake nie dostalem zadnej odpowiedzi a jak napisalem kilka dni pozniej z innego maila zapytanie czy moge kupic cos w hurcie to odpowiedz byla blyskawiczna :E
no ale jak sam admin tego forum i jego moderatorzy ręczą za ciebie to ja czekam na realizacje tych twoich obietnic - w koncu od weekendu majowego nie minelo wcale tak duzo czasu :lol:

Status:
siedemosiem
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: siedemosiem » 5 lata temu

ile mniej więcej czeka sie na przesyłke z płatnością w btc? która 3cmc z dostępnych jest najlepsza pod względem eufo i która taka połowiczna w sensie 50/50? jak 4cmc to którą wybrać? opłaca sie inwestować w 3mmc i jak wypada nep, etizolam, flualpra i clony? dzięki za odpowiedź :)

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

Hello,

We are sorry for last hexen batch we get this almost 25kg ... and it was really hexen on GCMS test but it really smells we not gonna buy anymore hexen from this motherfucker :D

we get back our previous supplier with Hexen crystaline powder prima sort ! it is now in stock , limited qnt.
max 250g at onces

GOOD LUCK !
ONE AND ONLY

Status:
Tracer
Dyso-sensei
Newbie

josiek pisze:
5 lata temu
tonielogin, kucezgwiazd, coś się dzieje w kraju nadawcy, paczki stoją dłużej niż powinny ;/ też czekam. Kontakty z firmą przewozową na tym etapie - NIE ZALECANE!
josiek, dostales już może odpowiedz od kosmity?

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

siedemosiem pisze:
5 lata temu
ile mniej więcej czeka sie na przesyłke z płatnością w btc? która 3cmc z dostępnych jest najlepsza pod względem eufo i która taka połowiczna w sensie 50/50? jak 4cmc to którą wybrać? opłaca sie inwestować w 3mmc i jak wypada nep, etizolam, flualpra i clony? dzięki za odpowiedź :)
3cmc 50/50 - 3cmc LEGEND, Jak potrzebujesz mocniejszego w eufo -to 3-cmc ICE BIG
3-cmc micro - testowałem ostatnio, jest jakiś słabszy rzut... ;) ale predatorRC, ma coś tam wysłać z Ice BIG ;) nową partię :)

4CMC - wybieraj 4CMC PS TRANSPARENT :)

Jak widzisz, testujemy, pilnujemy i dajemy znać predatorRC, co jest dobre a co słabe, dzięki temu nie dostajesz gówna, chociaż niestety czasami wpadki się zdarzają, ale są szybko naprawiane
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
gheorgherr
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 27

Nieprzeczytany post autor: gheorgherr » 5 lata temu

Skrzat pisze:
5 lata temu
predatorRC, napisales ze generujecie etykiety przez weekend a wysylacie w ciagu tygodnia.
to sie niby zgadza bo etykiety generujecie faktycznie, ale nie nadajecie potem paczek bo status u przewoznika sie wcale nie zmienia, jest tylko info ze wprowadzono do systemu
napisalem do was na contact o moja zaginiona pake nie dostalem zadnej odpowiedzi a jak napisalem kilka dni pozniej z innego maila zapytanie czy moge kupic cos w hurcie to odpowiedz byla blyskawiczna :E
no ale jak sam admin tego forum i jego moderatorzy ręczą za ciebie to ja czekam na realizacje tych twoich obietnic - w koncu od weekendu majowego nie minelo wcale tak duzo czasu :lol:
you are not alone in this situation, all we can do is wait
But in the end it doesn't even matter!

Reptyles

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Tracer pisze:
5 lata temu
josiek pisze:
5 lata temu
josiek, dostales już może odpowiedz od kosmity?
Ale po co mam pisać do kosmity od razu... przecież to jest chyba naturalne że jeżeli paczka wisi "** transit", wiadomo gdzie, to nie należy wydzwaniać za nią do firmy kurierskiej bo to sprowadzi tylko i wyłacznie dodatkowe podejrzenia oraz mogą łatwiej ciebie/vendora namierzyć.
Do kurierki dzwonimy tylko wtedy jak wg tracka - paka jest już na słowacji a ty czekasz na słowacji na legalne produkty. Wtedy firma jest w stanie ci pomóc, bo też masz pewność że paka nie została np zatrzymana przez UC.

Poczekam pare dni, Jak nic się nie zmieni: zmienię dane, zmienię nr telefonu, zmienie maila i wtedy napisze do predatorRC, z prośbą o reship, na nowe dane :)

Dodatkowo dzwonienie pod koniec tygodnia i tak nic nie zmieni... paka musi przejść określone postoje, żeby do was przyszła. To nie jest tak że jeden kurier przejedzie 600km i przywiezie ją wam, bo wy chcecie na piątunio ją mieć ... :(

Status:
siedemosiem
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: siedemosiem » 5 lata temu

josiek, dzięki za odpowiedź jakiej potrzebowałem, nie wiem jak moge dać reputacje :thumbup:
i co z tą przesyłką, jaki jest czas dostawy jak jestem w tym samym kraju co vendor? do następnego piątku da rade z płatnością w btc? 8-)

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

siedemosiem pisze:
5 lata temu
josiek, dzięki za odpowiedź jakiej potrzebowałem, nie wiem jak moge dać reputacje :thumbup:
i co z tą przesyłką, jaki jest czas dostawy jak jestem w tym samym kraju co vendor? do następnego piątku da rade z płatnością w btc? 8-)
na to pytanie odpowie Tobie tylko predatorRC, :) zapewne mailowo :)

Status:
Tracer
Dyso-sensei
Newbie

josiek,

3h temu napisales - " coś się dzieje w kraju nadawcy, paczki stoją dłużej niż powinny ;/ "

teraz odpisujesz - " paka musi przejść określone postoje, żeby do was przyszła. To nie jest tak że jeden kurier przejedzie 600km i przywiezie ją wam, bo wy chcecie na piątunio ją mieć … "

to nie jest tak ze na piatunio i ciśnienie / domniemam ze dostales zalegla odp na temat swojej paczki ze taka zmiana frontu w niespełna 4h

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

Tracer, JUŻ MNIE WKURWIA TO TWOJE PIERDOLENIE

MÓWIE NAPISZ MAILA W TYTULE DAJ TRACER I SPRAWDZIMY NA [email protected]

JAK PAKA STOI W TRANSPORCIE W DPD TO CO MAM ZROBIĆ, POJECHAĆ TAM I GO POGODNIĆ?

PRZESTAŃ GADAĆ MY MY MY MY BO TO TYLKO TY MASZ JAKIŚ PROBLEM
ONE AND ONLY