Ostatni post z poprzedniej strony:
No niby tracking ruszył ale ***** znowu się zatrzymał. Ja to nie wiem o co chodzi. Ekspres to na pewno nie jestWiadomość moderatora
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
No niby tracking ruszył ale ***** znowu się zatrzymał. Ja to nie wiem o co chodzi. Ekspres to na pewno nie jestWiadomość moderatora
josiek, dostales już może odpowiedz od kosmity?
3cmc 50/50 - 3cmc LEGEND, Jak potrzebujesz mocniejszego w eufo -to 3-cmc ICE BIGsiedemosiem pisze: ↑5 lata temuile mniej więcej czeka sie na przesyłke z płatnością w btc? która 3cmc z dostępnych jest najlepsza pod względem eufo i która taka połowiczna w sensie 50/50? jak 4cmc to którą wybrać? opłaca sie inwestować w 3mmc i jak wypada nep, etizolam, flualpra i clony? dzięki za odpowiedź
you are not alone in this situation, all we can do is waitSkrzat pisze: ↑5 lata temupredatorRC, napisales ze generujecie etykiety przez weekend a wysylacie w ciagu tygodnia.
to sie niby zgadza bo etykiety generujecie faktycznie, ale nie nadajecie potem paczek bo status u przewoznika sie wcale nie zmienia, jest tylko info ze wprowadzono do systemu
napisalem do was na contact o moja zaginiona pake nie dostalem zadnej odpowiedzi a jak napisalem kilka dni pozniej z innego maila zapytanie czy moge kupic cos w hurcie to odpowiedz byla blyskawiczna
no ale jak sam admin tego forum i jego moderatorzy ręczą za ciebie to ja czekam na realizacje tych twoich obietnic - w koncu od weekendu majowego nie minelo wcale tak duzo czasu
Ale po co mam pisać do kosmity od razu... przecież to jest chyba naturalne że jeżeli paczka wisi "** transit", wiadomo gdzie, to nie należy wydzwaniać za nią do firmy kurierskiej bo to sprowadzi tylko i wyłacznie dodatkowe podejrzenia oraz mogą łatwiej ciebie/vendora namierzyć.
na to pytanie odpowie Tobie tylko predatorRC, zapewne mailowosiedemosiem pisze: ↑5 lata temujosiek, dzięki za odpowiedź jakiej potrzebowałem, nie wiem jak moge dać reputacje
i co z tą przesyłką, jaki jest czas dostawy jak jestem w tym samym kraju co vendor? do następnego piątku da rade z płatnością w btc?