Champion63 pisze: ↑3 mies. temu
UchichaSsk pisze: ↑5 lata temu
W 2010 roku leciałem na mefedronie dożylnie. 14 dni nie spałem, dziennie szło jakieś 3 gramy solo, bo nie byłem sam. 20 kilo w dół, jadłowstręt itp itd. Miałem 13 lat.
Sorki kolego, ale to brzmi wręcz nieprawdopodobnie. Po pierwsze 13 lat? Gdzie rodzice / opiekunowie?
14 dni nie spałeś? Nie jest to fizycznie możliwe....
No tak się składa, że to moja historia. Jest to możliwe, zdarzało się, że czekałem na klatce i zamknąłem oczy, więc sprostuję, że łącznie przez te 2 tygodnie spałem z 4h. Ojca nie było, mama nic nie mogła z tym zrobić.
Dodano po 4 minutach 29 sekundach:
Emeryt pisze: ↑3 mies. temu
ThunderHawk pisze: ↑3 mies. temu
Champion63 pisze: ↑3 mies. temu
Sorki kolego, ale to brzmi wręcz nieprawdopodobnie. Po pierwsze 13 lat? Gdzie rodzice / opiekunowie?
14 dni nie spałeś? Nie jest to fizycznie możliwe....
Haha no trochę rzeczywiście nieprawdopodobnie brzmiąca historia .
Swego czasu byłem mocnym wyjadaczem tych specyfików. Maksymalnie ile udało mi się nie spać to około 6-8 dni.
Więc trochę kogoś poniosła wyobraźnia z tym 13 dni bez snu, zważywszy że rekord światowy to około 12/14 dni. Do tego mówisz że ładowałeś Mefedron w kabel?
Po 1 strzale byś zasnął.
Bajki zmyślaj kolegom w pracy, nie tutaj.
Hahaha. Co mnie obchodzi zdanie jakiegoś no name z forum. Wierz sobie w co chcesz. To tylko Twoje spekulacje, bo nie wiesz NIC xD także elooo, wbijam chuja w Twoją opinię xD Pan wszystko wiedzący jabańczyk xD To jest właśnie zamknięta głowa. I serio, nie zapraszam do dyskusji. Podzieliłem się swoim doświadczeniem i w chuju mam czy ktoś myśli, że kłamię, czy doceni, że podzieliłem się ciężkimi wspomnieniami z mojego życia.